Τελευταίο φιλικό τεστ για τον ΑΡΗ

από Γιώργος Γκάτος

Αυτό είναι το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας που δίνει ο ΑΡΗΣ σε διάστημα οκτώ ημερών, μια εβδομάδα πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τον Πανιώνιο

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου ολοκληρώνει σήμερα μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων εν μέσω της διακοπής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League. Οι Κίτρινοι υποδέχονται τα Τρίκαλα (17:30) στην τρίτη και τελευταία φιλική αναμέτρηση, αφού οι ομάδες μπαίνουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. 

Ο προπονητής του ΑΡΗ, είδε τον Μπράις Ντουβιέ να συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα, αλλά την ίδια στιγμή οι Αθηναίου, Μποχωρίδης και Μπελ έμειναν εκτός της χθεσινής προπόνησης. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αθηναίου έχει τεθεί νοκ-αουτ από το σημερινό παιχνίδι προκειμένου να συνεχίσει την θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Διαφορετικά είναι τα δεδομένα για τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Γκάρι Μπελ. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί πριν από το τζάμπολ του αγώνα ανάλογα με την κατάσταση τους. Όπως είναι λογικό, οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να ρισκάρουν εν όψει και των αγώνων του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα