Μαζεμένες αλλαγές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι πιθανοί "έντεκα", όπως τους έδειξε ο 49χρονος τεχνικός στη χθεσινή προπόνηση

Μαζικό ροτέισον ετοιμάζει ο Δημήτρης Σπανός για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Οι τρεις αγώνες σε διάστημα οκτώ ημερών αλλά και η κακή εμφάνιση στην Καλαμαριά, οδηγούν τον 49χρονο τεχνκό στην απόφαση να αλλάξει αρκετά πρόσωπα στην ενδεκάδα. Κάτι το οποίο δεν συνηθίζει να κάνει είναι η αλήθεια, προχωρώντας τις περισσότερες φορές σε περιορισμένες αλλαγές.

Στο σημερινό παιχνίδι ο προπονητής του ΑΡΗ είναι πιθανό να αλλάξει μέχρι και τη μισή ενδεκάδα περίπου, όπως έδειξε τουλάχιστον στη χθεσινή προπόνηση, με φρεσκάρισμα σε όλες τις γραμμές και με επίκεντρο την επίθεση. Εκεί δηλαδή όπου βάσει των χθεσινών δοκιμών, ο Ντούνης επιστρέφει και θα είναι μαζί με τον Πασά οι δύο πλάγιοι επιθετικό. Στην ενδεκάδα θα επανέλθει και ο Διαμαντόπουλος, με τον Πλατέλλα να παραμένει λογικά στον άξονα.

Σα χαφ, ο Σπανός θα κρατήσει εκτός τον Μουμίν για να τον ξεκουράσει εν όψει Καραϊσκάκη, επαναφέροντας τον Νίκιτς για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ιντζόγλου. Στην άμυνα, ο Μπούρμπος θα ξεκινήσει αντί του Τζανακάκη στα δεξιά της άμυνας. Σόουζα-Δεληζήσης θα είναι οι δύο στόπερ και “παίζεται” μία θέση μεταξύ Βαλεριάνου-Κανακούδη για το αριστερό άκρο, με τον δεύτερο να έχει και το προβάδισμα. Στο τέρμα, θα παραμείνει ο Καντιμοίρης. 

Προτεινόμενα Άρθρα