Κωδικός… σοβαρότητα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Νέες… εκπλήξεις θέλουν να αποφύγουν οι "κιτρινόμαυροι", λίγο πριν το φινάλε της σεζόν

Στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις θα προσπαθήσει να επιστρέψει σήμερα ο ΑΡΗΣ, υποδεχόμενος τον Απόλλωνα Λάρισας στις 17:00 (17:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΡΤ WEB) για την 28η αγωνιστική της Football League. 

Μόλις λίγες ημέρες μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Πόντου, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού καλείται να διορθώσει τις… ανορθογραφίες της Καλαμαριάς και να πάρει ένα “τρίποντο” που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στη βαθμολογική άνοδο της ή να την πετύχει ακόμη και σήμερα. 

Πάνω απ’ όλα… σοβαρότητα

Το ζήτημα σήμερα για τους γηπεδούχους είναι να παρουσιαστούν με σοβαρότητα και διάθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στοιχεία δηλαδή που δεν είχαν στο παιχνίδι της Καλαμαριάς την περασμένη Κυριακή όπου έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν τον ΟΦΗ και να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Ο Σπανός κατέστρωσε τα πλάνα του πάλι χωρίς να υπολογίζει τους Αναγνωστόπουλο, Μιλούνοβιτς και με τον Διαμαντόπουλο από την άλλη να είναι 100% έτοιμος, επιστρέφοντας στο αρχικό σχήμα σε ένα πλαίσιο αρκετών διαφοροποιήσεων. 

Η αποστολή θα γίνει γνωστή λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα.

Με απουσίες και χωρίς ουσιαστικό κίνητρο ο Απόλλωνας

Με δύο διαδοχικές ήττες στην… πλάτη και αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Απόλλωνας Λάρισας σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Νίκος Θεοδοσιάδης άφησε εκτός αποστολής τους τιμωρημένους Χατζή, Αγροδήμο, Καρακατσάνη, τον τραυματία Γαρυφαλλόπουλο, τους Γκιντίδη, Λουκά και τον Τσαναγουίτ που λείπει με άδεια στη χώρα του. Από την άλλη, επανέρχονται οι Σουλίδης, Τσιλούλης και Ανδρέου. 

Οι Θεσσαλοί δεν έχουν ουσιαστικό κίνητρο από τη στιγμή που δεν κινδυνεύουν αλλά ούρε προλαβαίνουν την 3η θέση. Δεν παύουν όμως να αποτελούν μία ομάδα που η παριυσία της στο “Κλεάνθης Βικελίδης’, αποτελεί από μόνη της κίνητρο για να κάνουν τη ζημιά στον ΑΡΗ.

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας: Παϊτέρης, Φιρινίδης, Β. Ανδρέου, Δημολιός, Ιβανίδης, Κακάμης, Γ. Ανδρέου, Κανούλας, Σουλίδης, Κουρτεσιώτης, Μαυριάς, Παπαζαχαρίας, Σκούπρα, Τσιλούλης, Λίταινας, Σουλιώτης, Κωτσιαρίδης, Συράκος, Καμπέρης.

Προτεινόμενα Άρθρα