"Με τον κόσμο μαζί μας, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε"

από AllAboutARIS

Η Λαμπριάννα Πήττα αναφέρθηκε στη σειρά των τελικών του ΑΡΗ κόντρα στον Ολυμπιακό, που θα δώσει για πρώτη φορά παρών σε τελικούς στην ιστορία του, αλλά και για την φετινή επιτυχημένη χρονιά.

Ακόμα, έκανε κάλεσμα στον κόσμο του ΑΡΗ, ώστε να τις βοηθήσει στην προσπάθεια τους, ενώ τόνισε την σημαντική συμβολή του προπονητή, Γιάννη Τσαϊρέλη, αλλά και την πρόκληση της Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο Kingsport.gr:

Ο ΑΡΗΣ είναι για πρώτη φορά στους τελικούς. Πως αισθάνεσαι εσύ και κατ’ επέκταση η ομάδα; Πόσο άγχος υπάρχει;

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που για πρώτη φορά στην ιστορία του ΑΡΗ φτάσαμε στο τελικό, καθώς ο Άρης όλα τα χρόνια του στο γυναικείο βόλλεϊ δεν έχει φτάσει ποτέ στους τελικούς. Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένες και προφανώς υπάρχει άγχος, αλλά κυριαρχεί η χαρά και το πάθος να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε σε κάθε αγώνα του τελικού».

Η ομάδα δεν τα κατάφερε στον πρώτο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό και γνώρισε την ήττα με 3-0. Τι έφταιξε για αυτό το αποτέλεσμα;

«Στην αρχή του πρώτου σετ μπήκαμε πάρα πολύ δυναμικά. Καταφέραμε να κοντράρουμε στα ίσα τον Ολυμπιακό, αλλά χάσαμε το σετ λόγω άγχους και απειρίας. Στα υπόλοιπα σετ φταίνε τα λάθη που κάναμε σε όλους τους τομείς, καθώς δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε το σχέδιο του προπονητή. Όταν παίζεις αντίπαλος με τον Ολυμπιακό πρέπει να προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις με το πάθος και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Αυτός είνα ο σκοπός μας για τον επόμενο τελικό».

Πως θα αντιδράσει η ομάδα στον δεύτερο τελικό; Τι πρέπει να κάνει που δεν έκανε στον πρώτο;

«Αρχικά το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στην Μίκρα την Κυριακή και όχι στην έδρα μας. Αυτό μας δίνει ένα πλεονέκτημα, αν και δεν είναι το κανονικό μας γήπεδο, αφού θα έχουμε κόσμο κοντά μας. Όλη η ομάδα καλεί τους φιλάθλους, καθώς άρχισε η έκδοση των εισιτηρίων. Όταν πάιζεις κόντα στον κόσμο σου, σου δίνει ένα παραπάνω κίνητρο. Πιστεύω πως με τον κόσμο μαζί μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έμεις πρέπει να προσπαθήσουμε».

Ο ΑΡΗΣ επιστρέφει μετά από 23 χρόνια στην Ευρώπη. Τι σημαίνει αυτό για την ομάδα και τι διαφορετικό έχει η φετινή ομάδα;

«Είναι φέτος μία από τις καλύτερες χρονιές του ΑΡΗ. Η επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για το σύνολο του συλλόγου. Φέτος έχουμε αρκετές έμπειρες παίκτριες και 7 κορίτσια από την πρωταθλήτρια ομάδα των Νεανίδων. Η Σιμόν, η Γκλιγκόροβιτς και η Χουντίμα μας βοηθάνε με την εμπερία τους στις προπονήσεις και βελτιωνόμαστε. Ο προπονητής μας, Γιάννης Τσαϊρέλης, παρότι ήρθε στην μέση της χρόνιας καταφέρνει και παίρνει από κάθε παίκτρια το 100% και αυτό βγαίνει στους αγώνες».

Πως βλέπεις την πρόκληση της Ευρώπης για εσένα και την ομάδα;

«Ήταν ένα ονειρό μου να παίξω σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, γιατί εκεί υπάρχει μεγαλύτερο επίπεδο από εμένα. Αυτό είναι πρόκληση και για μένα, όπως και για την ομάδα το πως θα αντεπεξέλθουμε σε τέτοιο επίπεδο».

Προτεινόμενα Άρθρα