"Στόχος μας πλέον η 1η θέση"

από AllAboutARIS

Ο Γιώργος Καντιμοίρης μίλησε στην καθιερωμένη Media Day της Π.Α.Ε., σημειώνοντας πως στόχος της ομάδας πλέον, είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης.

“Ο στόχος ήταν η άνοδος, αυτό ήρθαμε να πετύχουμε όλοι όσοι απαρτίζουμε την ομάδα. Αυτό όμως δεν μας φτάνει, καθώς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και να κατακτήσουμε την 1η θέση”. Σημείωσε αρχικά ο γκολκίπερ του ΑΡΗ.

Αν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, είναι το πιο δύσκολο από αυτά που έχουν απομείνει:“Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αγωνιζόμαστε με μία πολύ οργανωμένη ομάδα, με παιδιά που μας γνωρίζουν και τα γνωρίζουμε. Ο στόχος του ΑΡΗ, είναι πάντα να κερδίζει. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς, για να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο μας που θα έρθει να μας στηρίξει”.

Για τον κόσμο που θα δώσει δυναμικό “παρών” και στην Καλαμαριά:“Είναι ιδιαίτερο αυτό. Όταν αγωνίζεσαι με κόσμο εκτός έδρας, παίρνεις πολλή δύναμη. Σε όλα τα φετινά εκτός έδρας, είχαμε πολύ ωραία ατμόσφαιρα”.

Για τα τέσσερα γκολ παθητικό της ομάδας στα τελευταία ματς:“Είναι μία κακή παρένθεση. Έχουμε δεχτεί τέσσερα γκολ, δεν μας αρέσει αυτό είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύω θα βρούμε τον ρυθμό μας και θα διατηρήσουμε και πάλι το μηδέν”.

Πως βλέπει ο ίδιος την επόμενη μέρα της ομάδας:“Όλοι βλέπουμε την ομάδα στην Super League. Είναι πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα. Υπάρχει καλή διάθεση από τις δύο πλευρές και ο χρόνος είναι υπέρ μας”.  

Προτεινόμενα Άρθρα