Υπόθεση τριών ημερών

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πως η ομάδα μπορεί να τελειώνει τις επόμενες δύο αγωνιστικές με τον έναν από τους δύο στόχους που απέμειναν μέχρι το φινάλε

Σε ζήτημα αγωνιστικών ή ακόμη και… ημερών έχει εξελιχθεί ο στόχος της μαθηματικής ανόδου του ΑΡΗ, μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου. 

Η νίκη των “κιτρινόμαυρων” σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Παναχαϊκής, άυξησαν τη διαφορά από τη 2η θέση τους 12 βαθμούς. Τη στιγμή που και οι δύο ομάδες έχουν άλλους έξι αγώνες μέχρι το φινάλε της σεζόν, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτούς τα παιχνίδια με Βέροια και Αχαρναϊκό, τα οποία αμφότερες θα τα πάρουν στα χαρτιά. 

Με πολύ πιο απλά λόγια, ο ΑΡΗΣ έχει την ευκαιρία τις επόμενες δύο αγωνιστικές να “κλειδώσει” και μαθηματικά την άνοδο του. Δηλαδή μέσα σε ένα διάστημα μόλις τριών ημερών, αφού μετά το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου ακολουθεί η εμβόλιμη 28η αγωνιστική, με την ομάδα να υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας την άλλη Τετάρτη (25/04).

Εφόσον οι “κιτρινόμαυροι” κάνουν το “2 στα 2” στα επόμενα δύο παιχνίδια τους και διατηρήσουν το λιγότερο 12 βαθμούς διαφορά από τη 2η θέση, τότε  θα έχουν τελειώσει και τυπικά με την άνοδο. Και αυτό διότι έχουν το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με την Παναχαϊκή, στο πολύ… μακρινό επιστημονικής φαντασίας σενάριο που τους θέλει να γνωρίζουν μόνο ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς που έχουν να δώσουν.

Προτεινόμενα Άρθρα