Σε αυτά συμφώνησαν Καρυπίδης-Τομ,Νικ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση των δύο πλευρών

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το ραντεβού ανάμεσα στον Θεόδωρο Καρυπίδη και στην πλευρά των Τομ Παπαδόπουλου-Νικ Σακίεβιτς, 

Με την άφιξη του από την Αθήνα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ συναντήθηκε με τους δύο άνδρες, σε μία κουβέντα που έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και κατέληξε σε συγκεκριμένες αποφάσεις. 

Αρχικά και βάσει των όσων προκύπτουν από την πλευρά της ΠΑΕ, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανανέωση της χορηγίας του Τομ Παπαδόπουλου στο ποδοσφαιρικό τμήμα και για τη νέα σεζόν, με σαφώς μεγαλύτερα έσοδα για την ομάδα λόγω της παρουσίας της στη Super League. 

Οσον αφορά τις ακαδημίες υπήρξε συμφωνία ΑΡΗΣ και Σακίεβιτς να προχωρήσουν στην υλοποίηση του πρότζεκτ που έχει ο Αμερικανός επιχειρηματίας μαζί με τους συνεργάτες του στις ΗΠΑ. Παράλληλα μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η αναζήτηση μίας έκτασης περιφερειακά της Θεσσαλονίκης ώστε να δημιουργηθεί ένα προπονητικό κέντρο, για το οποίο οι σκέψεις που υπάρχουν είναι να καλύπτει τις ανάγκες τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής. 

Οσον αφορά τώρα το ενδεχόμενο εμπλοκής των Παπαδόπουλου-Σακίεβιτς στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να το εξετάσουν ξανά μελλοντικά και όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Μέσα στο επόμενο διάστημα είναι πιθανό ο Θεόδωρος Καρυπίδης να μεταβεί στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο της συνεργασίας που θα προχωρήσει με την πλευρά Παπαδόπουλου-Σακίεβιτς.

Αύριο φυσικά όλοι μαζί θα παρακολουθησουν το παιχνίδι με το Αίγιο.

Προτεινόμενα Άρθρα