"Κλειδώνει" η ενδεκάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο ΑΡΗΣ στη μεθαυριανή αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

Ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται να προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα, με τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Μετά τη δεδομένη αλλαγή στα στόπερ με τον Μαραγκό αντί του Δεληζήση δίπλα στον Σόουζα, ο Αιγιώτης τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει τον Καντιμοίρη στην ενδεκάδα, όπως και τον Μπούρμπο στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Τζανακάκη. Στα αριστερά ο Βαλεριάνος έχει προβάδισμα έναντι του Κανακούδη ενώ στα χαφ το δίδυμο Μουμίν-Ιντζόγλου αναμένεται να παραμείνει ως έχει. 

Οσον αφορά την επίθεση, στη χθεσινή προπόνηση ο Σπανός δοκίμασε τόσο τον Χαντί όσο και τον Πλατέλλα στη θέση του επιτελικού μέσου, με την τελική του επιλογή να κρίνει και τα εξτρέμ. Εάν ξεκινήσει ο Χαντί, ο Πλατέλλας θα παίξει στα άκρα με τον Ντούνη και ο Διαμαντόπουλος στην κορυφή. Σε διαφορετική περίπτωση, θα “παιχτεί” μία θέση μεταξύ Πασά, Κάσσου και Μπαργκάν για τις πλευρές. Το ενδεχόμενο πάντως να ξεκινήσει ο Χαντί, αυτή τη στιγμή φαντάζει ως το πιο πιθανό αν δεν αλλάξει κάτι στη σημερινή προπόνηση, με δεδομένο ότι η χρησιμοποίηση του Πλατέλλα στο “10” δεν φαίνεται να… τραβάει όσο θα ήθελε ο Σπανός.

Προτεινόμενα Άρθρα