Θα πληρωθείτε… προσεχώς, λέει η KEΔ στους διαιτητές της FL

από AllAboutARIS

Απλήρωτοι από την αρχή της χρονιάς παραμένουν διαιτητές και παρατηρητές στη Football League και συνεχίζει να παραμένει άγνωστο το πότε θα εξοφληθούν.

Όταν αναλάμβανε χρέη αρχιδιαιτητή ο Μέλο Περέιρα το περασμένο καλοκαίρι, μία από τις βασικές του θέσεις ήταν ότι δεν μπορούν να αγωνίζονται απλήρωτοι οι διαιτητές. Ωστόσο έχουμε φτάσει Απρίλιο, έχουν παιχτεί 25 αγωνιστικές στη Football League και οι διαιτητές/παρατηρητές δεν έχουν δει ούτε… ευρώ! Την ίδια στιγμή εκείνοι της Superleague παραμένουν απλήρωτοι για ολόκληρο τον β’ γύρο, όπως βέβαια και για τα ματς του Κυπέλλου. 

Η καθυστέρηση όπως ενημερώθηκαν οι διαιτητές της δεύτερης κατηγορίας αφορά σε… φορολογικούς λόγους, αλλά ακόμη κι αυτό αν συμβαίνει, θα μπορούσαν να έχουν πληρωθεί τα ματς του ’17, κάτι που βεβαίως δεν έχει συμβεί. 

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τις καθυστερήσεις στη διαδικασία λήψης των αμοιβών σας από τα παιχνίδια που αγωνισθήκατε. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, η ανωμαλία αυτή, που στην παρούσα φάση αφορά ζητήματα φορολογικής φύσεως, αναμένεται να επιλυθεί το αμέσως προσεχές διάστημα», ανέφερε το μήνυμα που εστάλη στους διαιτητές και παράλληλα ζητούσε την… προσοχή τους για τη συνέχεια:  

«Με τα πρωταθλήματα και το Κύπελλο να πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους, θα θέλαμε να ζητήσουμε να εντείνετε τις προσπάθειές σας με στόχο την ομαλή έκβαση αυτών».

Προτεινόμενα Άρθρα