Αναιμικός στην επίθεση… άτυχος πίσω

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δεν έβαλε τα γκολ στις φάσεις που έκανε στο πρώτο ημίχρονο, δέχθηκε ένα κρύο γκολ στο 45΄ και δεν απειλησε καθόλου στην επανάληψη.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ βρέθηκε εκτεθειμένος απέναντι στον Μάνο ενώ ήταν εξαιρετικά άτυχος στο δεύτερο αφού η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Ιντζόγλου και πήρε ύψος. Σε 2-3 σουτ του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο είχε καλές τοποθετήσεις.

ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ: Για 40΄ στο πρώτο ημίχρονο που είχε στην πλευρά του τον Μάνο δεν του επέτρεψε να ακουμπήσει μπάλα. Στην επανάληψη είχε να αντιμετωπίσει τον Κουτσιανικούλη τον οποίο επίσης έπαιξε καλά. Δεν ανέβηκε πολλές φορές αφου είχε περισσότερο το νου του στην άμυνα.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση το γκολ του Μάνου που πήγε να καλύψει το 1-2 αφήνοντας άδειο το σημείο ήταν αρκετά καλός. Στην επανάληψη προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά αλλά ήταν… άδεια η επίθεση.

ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ: Κράτησε σχετικά μακριά από την περιοχή τον Βουό που στο γκολ που σημειώνει έχει σύμμαχο και την τύχη. Σωτήριο το τάκλιν του στο 85΄ πάνω στον Μάνο που έφευγε απέναντι στον Αναγνωστόπουλο.

ΣΟΟΥΖΑ: Καλό παιχνίδι από τον πορτογάλο που κράτησε μακριά Βουό και Μάνο στο πρωτο ημίχρονο εκτός απο τη φάση του γκολ που κοιμήθηκε όλη η άμυνα.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ: Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο του αμυντικού μέσου του ΑΡΗ που εκτός από την εξαιρετική κάθετη πάσα στον Κάσσο ήταν υπεύθυνος για την εξαιρετιή κυκλοφορία της μπαλας ενώ έχασε και μια καλή ευκαιρία με μια κεφαλιά.

ΜΟΥΜΙΝ: Ξεκίνησε πολύ δυναμικά καθώς ήταν και ξεκούραστος αλλά πήρε γρήγορα κίτρινη καρτα και αναγκάστηκε να…ηρεμήσει. Έτρεξε πολύ αλλά δεν φάνηκε μεσοεπιθετικά στην επανάληψη.

ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ: Πάλι σε ρόλο επιτελικού μέσου, πήρε πολλές μπάλες και μαζί με τον Ιντζόγλου άπλωσαν σωστά το παιχνίδι του ΑΡΗ στο πρώτο ημίωρο. Όσο περνούσε η ώρα έμενε από δυνάμεις και δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδαιίτερα στην επανάληψη πέρα από ένα καλό σουτ στο 53΄.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Φάνηκε λιγάκι κουρασμένος και δεν πήρε αρκετές πρωτοβουλίες στο παιχνίδι με συνέπεια να τον αντικαταστήσει γρήγορα ο προπονητής του.

ΚΑΣΣΟΣ: Έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του ΑΡΗ στο πρωτο ημίχρονο αφού σε θέση τετ-α-τετ αστόχησε ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να πασάρει στον Διαμαντοπουλο. Η φάση αυτή τον επηρέασε και παρά την διάθεση που και πάλι έδειξε δεν είχε ουσία και αντικαταστάθηκε νωρίς.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Είχε μια καλή στιγμή με την κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησε είναι η αλήθεια πολύ αλλά έμεινε αρκετά μακριά απο την περιοχή και επομένως ακίνδυνος.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Μπήκε σχετικά νωρίς χωρίς όμως να αλλάξει τις ισορροπίες μεσοεπιθετικά για τον ΑΡΗ εκτός από μια καλή εκτέλεση φάουλ που έβγαλε δυσκολα ο Στρέζος.

ΠΑΣΑΣ: Πέτυχε με την είσοδό του ένα γκολ που κακώς ακυρώθηκε

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Μπήκε στο τέλος χωρίς να προλάβει να κάνει πολλά πράγματα.

Προτεινόμενα Άρθρα