Πρόωρος τελικός στο Τορίνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ψάχνει εκδίκηση η Γιουβέντους, για αποτέλεσμα στο Τορίνο η Ρεάλ

Δέκα μήνες μετά τον μεταξύ τους τελικό Γιουβέντους και Ρεάλ τίθενται εκ νέου αντιμέτωποι για την φάση των 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι η οποία βρίσκεται σε ανοδική πορεία στην Ιταλία θα αγωνιστεί απέναντι στην “Βασίλισσα” δίχως τρεις παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα εκτός έχουν τεθεί οι Πιάνιτς και Μπενάτια που είναι τιμωρημένοι, ο τραυματίας Μπερναντέσκι ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μάντζουκιτς και Σάντρο.

Όσον αφορά τους “μερένγκες” ταξίδεψαν στην Ιταλία με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Νάτσο. Στόχος της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι άλλος από το να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει την πρόκριση στα προημιτελικά προκειμένου να διεκδικήσει τον μοναδικό τίτλο που της έχει απομείνει.

Στην μεταξύ προϊστορία των δύο ομάδων οι “μπιανκονέρι” μετρούν σε 19 αγώνες 8 νίκες ενώ οι Ισπανοί 9.

Αουτσάιντερ εναντίον φαβορί

Να αφήσει εκτός θεσμού και δεύτερη ομάδα μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοδοξεί η Σεβίλλη η οποία υποδέχεται στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν” την Μπάγερν. Η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) για το πρωτάθλημα κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί απέναντι στους Βαυαρούς χωρίς τον τιμωρημένο Μπανέγα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κόρκια, Μερκάδο και Νάβας που ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς.

Από την πλευρά της η ομάδα του Γιουπ Χάινκες η οποία μετά και την επιβλητική της νίκη στο ντέρμπι, επί της Ντόρτμουντ με 6-0 εξασφάλισε και τυπικά το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να υπολογίζει στα γνωστά το τελευταίο χρονικό διάστημα προβλήματα.

Εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Νόιερ και Κομάν. Αντίθετα στην διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο Βιδάλ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού το οποίο και αντιμετώπιζε.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα