"Κάτω τα χέρια σας από τον ΑΡΗ!" (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Απαράδεκτες εκφράσεις από τον Νεφελούδηγια τους φίλους του ΑΡΗ

Την ώρα που στην κυβέρνηση προσπαθούν να χαρίσουν εκατομμύρια ευρώ στην ΣΕΚΑΠ, παραδέχονται ότι ετοιμάζονται να παραχωρήσουν την περιουσία του Υπουγείου Εθνικής Άμυνας, και οι καταγγελίες για το Παλιούρι διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ υπάρχουν τεράστιες εκκρεμότητες από τον Μαρινόπουλο προς τον Καρυπίδη, ο κ. Νεφελούδης δημιουργεί εντυπώσεις για τον Θεόδωρο Καρυπίδη. 

Ο Γενικός Γραμματέας Εργασίας ασκεί στοχευμένη κριτική και στα όρια της… εμμονής προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, παραβλέποντας όμως τις οφειλες του Μαρινόπουλου προς τον Καρυπίδη. Το πιο ωραίο απ’ όλα όμως, είναι ότι τόλμησε να μπλέξει και τον ΑΡΗ, με απαράδεκτες εκφράσεις για τον κόσμο της ομάδας, όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες στη photogallery του AllAboutARIS. 

Κύριε Τσίπρα, κυρίαΑχτσιόγλου που είστε και από τα Γιαννιτσά.. Θα τον… μαζέψετε τον Γενικό Γραμματέα που αποκαλεί φασίστες τους φίλους του ΑΡΗ και την ίδια στιγμή φασιστικά σβήνει τα σχόλια που του ασκούν κριτική; Και δεν αναφερόμαστε στα υβριστικά, αλλά σε όσα τον βάζουν στην (διορισμένη) θέση του.

Προτεινόμενα Άρθρα