"Είμαι ήσυχος με την συνείδηση μου"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα δήλωσε ο νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης για την εκδίκαση της υπόθεσης του ΑΡΗ από την ΕΕΑ

O Σπύρος Χριστοφορίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR και τον Libero 107,4 FM

Αναλυτικά:

“Είμαι ήσυχος με την συνείδηση μου. Η ομάδα εκπροσωπήθηκε όπως θα έπρεπε στην εκδίκαση.

Είχαμε 6  αιτήσεις για την κατάπτωση της εγγυητικής. Οι 4 ήταν από αθλητές, 1 αφορούσε τον κύριο Πρίφτη και 1 τον κύριο Κούνουπα.  Πρίφτης και Ξανθόπουλος είχαν συναινέσει χωρίς κουβέντα προ ημερών. Και ο Κουνούπας το ίδιο. Οι συνάδελφοι δεν ειχαν έρθει. Θεωρούσαν δεδομενη και ληξασα την υποθεση.

Υπήρχαν διαρκείς επικοινωνίες μέχρι το μεσημέρι, τελικα οι συνάδελφοι του Γιάνκοβιτς επικαλεστηκαν πως μια αναβολη δεν εξυπηρετει τα συμφέροντα του πελάτη τους. Και πρέπει να πληρώσει άμεσα κάποιο προσωπικό χρέος.  Τελικώς, παρά την αλλαγη του διοικητικού συμβουλίου και των αλλαγών στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ, τις οποίες τόνισα, δεν δόθηκε αναβολή και εκδικάστηκαν και οι 6 υποθέσεις. Αν θα συνεδριάσει η επιτροπή μέχρι τις γιορτές δεν το ξέρω, ελπίζω να καθυστερήσει η απόφαση όσο γίνεται. Εφόσον καταπέσει η εγγυητική θα δοθεί χρόνος στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ να πληρώσει.   Αν βρεθεί ένας οικονομικός διακανονισμός μέχρι την Δευτέρα θα αποσυρθούν και οι αιτήσεις. “

Για τον Δημήτρη Γουλιέλμο:

“Πορσωπικά δεν τον γνώριζα, ξέρω οτι ειναι ένα από τα καλά γραφεία της πόλης. Τον τιμάει η εμπλοκή του. Του εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρει. Είναι δύσκολη η κατάσταση, καθώς έχουμε πολλά παράθυρα ανοιχτά.”

Προτεινόμενα Άρθρα