"Αυτό το Μουντιάλ είναι η τελευταία ευκαιρία"

από AllAboutARIS

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Λιονέλ Μέσι άφησε να εννοηθεί ότι αυτό ενδεχομένως να είναι το τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του, αναφέροντας μάλιστα ότι η Αργεντινή δεν συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση.

Μία αινιγματική δήλωση έκανε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο FoxSports άφησε να εννοηθεί ότι το Μουντιάλ της Ρωσίας ενδεχομένως να είναι το τελευταίο της καριέρας του: «Υπάρχει ένα χρέος στους εαυτούς μας, όχι στον κόσμο. Σε αυτούς δεν χρωστάμε τίποτα. Εμείς δίνουμε πάντα ότι καλύτερο έχουμε. Φτάσαμε σε τρεις τελικούς και δεν πήραμε τίποτα, ίσως γιατί ο Θεός δεν ήθελε. Στην Ρωσία θα έχουμε την τελευταία μας ευκαιρία. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο, πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Μετά από αυτό θα έρθει θα έρθει μία άλλη σημαντική γενιά, που θα διαδεχθεί αρκετούς ποδοσφαιριστές».

 Ωστόσο, παρόλα αυτά ο Αργεντινός σταρ δεν έβαλε την «μπιανκοσελέστε» ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση: «Η Αργεντινή είναι υποψήφια για το τρόπαιο γιατί είναι Αργεντινή, αλλά για διάφορους λόγους, δεν είμαστε φαβορί. Υπάρχουν εθνικές καλύτερες, όπως η Ισπανία, η Γερμανία, η Βραζιλία, ακόμα και η Γαλλία. Είναι μπροστά από εμάς και είναι τα φαβορί».

 

Προτεινόμενα Άρθρα