Football League: Αίτημα για προπονήσεις τον Γενάρη και σέντρα τον Φλεβάρη

από AllAboutARIS

Εξελίξεις αναφορικά με τη τύχη του πρωταθλήματος της Football League. Οι άνθρωποι της λίγκας ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Οι ομάδες άκουσαν από τον επικεφαλής του διοικητικού φορέα, Λεωνίδα Λεουτσάκο, το τι πρέπει να γίνει αναφορικά με τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και αποφασίσθηκε στις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου να κατατεθεί αίτηση για την έναρξη ομαδικών προπονήσεων. Η δε προοπτική έναρξης του πρωταθλήματος προσδιορίστηκε εντός του Φεβρουαρίου. Φυσικά, όλες οι επόμενες κινήσεις θα είναι σε συνάρτηση με την πορεία της πανδημίας.

Η Διοργανώτρια Αρχή με ανακοίνωσή της υπογράμμισε τα ακόλουθα για την τηλεδιάσκεψη: “Ολοκληρώθηκαν οι δυο τηλεδιασκέψεις Βορείου και Νοτίου Ομίλου της Football League. Οι 20 ΠΑΕ ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις που αφορούν στην παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, στην τροπολογία του στοιχήματος και ενώ μίλησαν εκτενώς για το υγειονομικό πρωτόκολλο και την επιστροφή στις προπονήσεις. Θα ακολουθήσει νέα τηλεδιάσκεψη στην αρχή της νέας χρονιάς”.

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα