"Το ματς αυτό έγινε όποτε ήθελαν οι αντίπαλοι μας"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οσα είπε ο "Δράκος’ στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ντέρμπι του Παλέ

Για τον αγώνα: “Είμαι ευχαριστημένος παρότι παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο έπρεπε να δώσουμε πριν δέκα ημέρες. Το έφεραν να γίνει όποτε ήθελαν οι αντίπαλοι μας, αλλά το ξεπερνάω. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Κατορθώσαμε παρά το βάθος του αντιπάλου, να μην χάσουμε την υπομονή μας και την κατάλληλη στιγμή δημιουργήσαμε μία διαφορά. Απλά οι τελευταίοι 9 πόντοι του ΠΑΟΚ ήρθαν από επίθεση που ελέγχαμε. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη, γιατί τα παιδιά ήταν καλοί στον τομέα των ριμπάουντ. Το σκορ μας αδικεί. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο, θα κερδίσουμε στα επόμενα ματς. Έτσι είναι το παιχνίδι. Συνεχίζουμε”.

Για την αναβολή του ντέρμπι: “Δεν θεωρώ ότι το ακύρωσε η Αστυνομία. Ακόμα και αν το έκανε, δεν έπρεπε. Εμείς όταν ζητήσαμε να αναβληθεί ματς, μας γύρισαν την πλάτη. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με την Καρσίγιακα, ξεκουράστηκε και ήρθε σήμερα εδώ. Εμείς τώρα δίνουμε τρία συνεχόμενα ματς, χωρίς παιχνίδι για 15 μέρες”.

Για τα δύσκολα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί για την ομάδα:Φυσικά είναι δύσκολα. Η ομάδα όμως παίζει προσπαθεί και θα κάνουμε τις νίκες που θέλουμε. Μέσα από τις δυσκολίες, φτιάχνεις τον χαρακτήρα σου”.

Συνεχίζοντας ο κόουτς του ΑΡΗ είπε: “Είναι θέμα συγκέντρωσης και καθαρού μυαλού. Εγώ έχω πει στα παιδιά να μην κοιτούν το σκορ ή τον χρόνο. Πάντως προσπάθησαν. Δεν μπορώ να πω κάτι. Πήραμε 16 επιθετικά ριμπάουντ απέναντι σε μία ομάδα με τόσους ψηλούς. Απλά στα τέσσερα τελευταία άστοχα σουτ του ΠΑΟΚ, δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε μία μπάλα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν ταίριαζαν στο παιχνίδι. Εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε όποιον μας αρέσει. Προσπαθούμε κόντρα σε κακουχίες”.

Για την αποβολή του στη Λάρισα: “Επειδή είμαι στα γήπεδα πολλά χρόνια, δεν μπορούσα να φανταστώ αυτό που έγινε. Σε ένας ματς που ήταν… τι να πω. Δεν θέλω να σχολιάσω ειλικρινά. Εύχομαι οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, να το κάνουν. Και όχι με συναίσθημα και συγκεκριμένο τρόπο. Οταν κάποιος δουλεύει, δεν πρέπει να κοιτάει αν αισθάνεται άβολα με κάποιον. Αλλιώς να ζητάει να μην χρησιμοποιηθεί”.

Προτεινόμενα Άρθρα