Στο μυαλό του, μόνο η νίκη

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δοκιμάζεται σήμερα το μεσημέρι στις 16:30 στην έδρα του Γ.Σ.Λ./Φάρου, για την 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Μετά από 12 ημέρες, οι “κίτρινοι” έχουν και πάλι παιχνίδι και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Η αναβολή του ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. ναι μεν έδωσε περισσότερες μέρες για προετοιμασία στην ομάδα, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει υψηλός αγωνιστικός ρυθμός, μία κατάσταση που πρέπει να διαχειριστούν ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του.

Ο ΑΡΗΣ έχει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς τις προηγούμενες ημέρες οι Μιχάλης Τσαϊρέλης και Βασίλης Χρηστίδης, λόγω ενοχλήσεων στην μέση και διαστρέμματος αντίστοιχα, έχασαν προπονήσεις. Παρ’ όλα αυτά, οι δύο ψηλοί σφίγγουν τα δόντια και θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας κόντρα στον Γ.Σ.Λ./Φάρο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει ανέβει αγωνιστικά ενώ έχει ενισχυθεί με την προσθήκη του Στηβ Μπαρτ Τζούνιορ. 

Ο “Δράκος”, θέλει σήμερα οι παίκτες του ν’ ακολουθήσουν το αγωνιστικό πλάνο, να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού μέσα από την άμυνα και να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει και ψυχολογία εν όψει της συνέχειας.

Προτεινόμενα Άρθρα