Αποτελέσματα…

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο κόσμος δεν έπεσε στην παγίδα της εσωστρέφειας, αλλά μόνο ο προπονητής και οι παίκτες μπορούν να φέρουν την ηρεμία στην ομάδα

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία ποιος φταίει περισσότερο και ποιος λιγότερο σε όσα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής στο Κλ. Βικελίδης.

Από την στιγμή του επεισοδίου του Τζεμπούρ με τον οπαδό του ΑΡΗ και έπειτα οι…κάργιες προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν και να βρουν το νέο σπόρο της εσωστρέφειας στην ομάδα.

Ευτυχώς πολύ λίγοι συναρειανοί έπεσαν στην παγίδα. Η στοχοποίηση του οπαδού από ορισμένους, αλλά και του Τζεμπούρ από άλλους δεν έπιασαν. Όσοι ανακάλυψαν μυθεύματα ότι οι οπαδοί έψαχναν τον Τζεμπούρ και ζητούσαν το κεφάλι του από τον Καρυπίδη, πολύ απλά ξεφτιλίστηκαν.

Για πολλούς φυσικά ο στόχος δεν είναι η ενημέρωση του κόσμου. Οι ίδιοι που έβαζαν πλάτη στην Μαρούπα και την ΕΕΑ, βρήκαν το έδαφος για να σπείρουν…διχόνοια. Τους τα χάλασαν όμως οι ίδιοι οι οπαδοί του ΑΡΗ. Όλως περιέργως ενώ το σύνολο των μέσων ενημέρωσης ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ALLABOUTARIS φιλοξένησαν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο με τον Τζεμπούρ και το επεισόδιο με τον οπαδό, δεν έγινε το ίδιο με την δημόσια τοποθέτηση των οργανωμένων που έβαλε τέλος στα σχέδια τους: “Ο Τζεμπούρ είναι αρσενικός, τέτοιους παίκτες θέλουμε στον ΑΡΗ”.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση είτε θάφτηκε τελείως – ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΘΑΦΤΕΙ Η ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ- είτε πέρασε στα πολύ ψηλά. Αν προσθέσουμε σε αυτο και την τοποθέτηση στήριξης του Καρυπίδη στον Αναστόπουλο, έχει μείνει μόνο μία ελπίδα σε όσους επιθυμούν να μπει πλάτη… αποτυχίας στον ΑΡΗ.

Είναι ο δρόμος από τον οποίο βέβαια προσδοκούμε και όλοι οι υπόλοιποι να βρει ο ΑΡΗΣ τον δρόμο του. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Μόνο αυτά θα φέρουν την ηρεμία αρχής γενομένης από το παιχνιδι με τον Κισσαμικό το Σάββατο. Ο ΑΡΗΣ έχει υποχρεώση να κερδίσει το Σάββατο, να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και να κερδίσει την Τετάρτη στην εμβόλιμη αγωνιστική την Καλλονή και να συνεχίσει με νίκη στην Ελευσίνα την 5η αγωνιστική, πριν φιλοξενήσει την 6η αγωνιστική τον Γεωργιάδη και τα Τρίκαλα.

Προπονητής και παίκτες έχουν την μπάλα στα πόδια τους. Ας την στείλουν στα δίχτυα ώστε να ηρεμήσουμε άπαντες. ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ…

ΥΓ1 Πόσες φορές έχω τοποθετηθεί περί οργάνωσης; Απαράδεκτο αυτό που έγινε στα εκδοτήρια πριν το ματς. Δεν χρειάζονται πολλά πολλά σε δημόσια θέα. Βρείτε τι έγινε και απλά διορθώστε το.

ΥΓ2 Για το μπάσκετ θα επανέλθω με ξεχωριστό ποστ. Όσα έχουμε αναφέρει για Κάμινγκς και Μαρμπλ κυρίως δυστυχώς επιβεβαιώνονται. Όπως επίσης θεωρώ ότι Γιάνκοβιτς και Νταγκίτσεβιτς θα βοηθήσουν πάρα πολύ. Δεν αρκούν όμως μόνο αυτοί…

ΥΓ3 Μόνο με πίστη ότι θα ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές (http://www.allaboutaris.com/podosfairo/81301/to-vrady-pou-ypoklithike-o-erythros-asteras-picsvid) και δεν ξεχνάμε το ένδοξο παρελθόν, θα μπορέσουμε να τις ξαναζήσουμε στο μέλλον. Τι έβαλε ρε “το Τανάση” σε εκείνο το παιχνίδι και πόσες κούτες με γκλοπ, λοστάρια και φωτοβολίδες είχαν μαζέψει οι σεκιούριτι στην θύρα των 1500 Σέρβων, που σε αντίθεση με κάτι άλλους έβλεπαν κανονικά όπως και όλοι όσους φιλοξένησε σε ευρωπαικά ματς το Βικελίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα