Καθάρισε ο Κριστιάνο

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Οι Μαδριλένοι χτύπησαν σαν την κόντρα σε ένα εξαιρετικό επιθετικό τρανζίσιον

Λες και φύλαγε τις δυνάμεις του για να πατήσει γκάζι μέσα στο 2018, εκεί που κρίνονται όλα. Ξαφνικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει εκραγεί. Δεν κάνει διακρίσεις σκοράρει ακατάπαυστα, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Γι’ αυτόν είναι το ίδιο η Παρί Σεν Ζερμέν με την Εϊμπάρ.

 
Ο Πορτογάλος σκόραρε για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι (13 γκολ σε αυτό το διάστημα) και με δύο τέρματα οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στην απόδραση από το «Ιπουρούα» στο δύσκολο 1-2 επί της πολύ μαχητικής Εϊμπάρ.

Οι Βάσκοι μπήκαν με φούρια στο γήπεδο και στο πρώτο ημίωρο έκλεισαν στα καρέ της την «βασίλισσα» που παλεύει να βρει ένα κίνητρο στην Primera Division.

 
Ωστόσο, οι Μαδριλένοι χτύπησαν σαν την κόντρα σε ένα εξαιρετικό επιθετικό τρανζίσιον. Ο Μόντριτς με μαγική μπαλιά έβγαλε τετ-α-τετ τον Κριστιάνο, ο Πορτογάλος με υπέροχο κοντρόλ έφερε την μπάλα εκεί που έπρεπε και με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 0-1 (34’).

Οι Βάσκοι όμως δεν το έβαλαν κάτω. Ο Ντμιτρόβιτς σε δύο περιπτώσεις κράτησε το 0-1 και πολύ γρήγορα το παιχνίδι ήρθε στα ίσα. Μία άπιαστη κεφαλιά του προωθημένου Ραμίς έκανε το 1-1 (50’) για την πολύ μαχητική ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

Ο Ντμιτρόβιτς συνέχισε τις εκπληκτικές του επεμβάσεις, αποσοβώντας το 1-2 σε προσπάθειες από Μόντριτς και Μπέιλ, όμως έξι λεπτά πριν το τέλος ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να κάνει κάτι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθε με φόρα από πίσω σε σέντρα του Καρβαχάλ και με κεφαλιά – οβίδα έκανε το 1-2, επιβάλλοντας τον νόμο του και στο «Ιπουρούα».

Προτεινόμενα Άρθρα