Νέα πρόσωπα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αλλαγές, αναγκαστικές και μη, ετοιμάζει ο προπονητής του ΑΡΗ

Αρκετές είναι οι απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ο Δημήτρης Σπανός εν όψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Απουσίες που αναμένεται να διαφοροποιήσουν την ενδεκάδα της ομάδας. 

Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Μπούρμπος και Πασάς είναι εκτός για διαφορετικούς λόγους, ενώ υπάρχει και ο Σόουζα ο οποίος είναι αμφίβολος. Προβλήματα που θα διατηρήσουν κάποια πρόσωπα στην ενδεκάδα και θα φέρουν κάποια νέα σε αυτήν. 

Στη χθεσινή προπόνηση ο Σπανός δοκίμασε τον Κανακούδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, δείχνοντας να του δίνει προβάδισμα έναντι του Τσουμάνη για το αριστερό άκρο της άμυνας. Στα χαφ, ο Αιγιώτης τεχνικός τέσταρε τον Νίκιτς ως παρτενέρ του Μουμίν, με τον Παυλίδη σε ρόλο επιτελικού μέσου και τον Κάσσο αντί του Ντούνη στο αριστερό άκρο της επίθεσης. 

Ο Δραμινός εξτρέμ μαζί με τον Κανακούδη, θα είναι εκτός απροόπτου οι δύο παίκτες που θα καλύψουν την αριστερή πλευρά. Οσον αφορά τώρα τον άξονα και το ενδεχόμενο της παρουσίας του Νίκιιτς ή τη διατήρηση του Χαντί, είναι κάτι που θα φανεί πιο ξεκάθαρα στη σημερινή και κυρίως την αυριανή προπόνηση, χωρίς να αλλάζει κάτι όσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα. 

Προτεινόμενα Άρθρα