Ο άνθρωπος "κλειδί" στην υπόθεση της ΚΑΕ

από AllAboutARIS

Εδώ και, περίπου, τρεις εβδομάδες υπάρχουν επαφές μεταξύ του Νίκου Λάσκαρη και ομάδας Αρειανών επιχειρηματιών, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να μπούνε στην Κ.Α.Ε., αναλαμβάνοντας όλα τα χρέη.

Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος “κλειδί”, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ενεργοποιήθηκε έντονα, ώστε να φτάσει στις συζητήσεις σε συμφωνία με την πλευρά Λάσκαρη; Ο λόγος για γνωστό Αρειανό δικηγόρο ονόματι Δημήτρης (το πλήρες ονοματεπώνυμο του είναι στην διάθεση του AllAboutARIS, αλλά κρίνουμε πρέπον να ανακοινωθεί από τις εμπλεκόμενες πλευρές όταν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών), ο οποίος βρίσκεται σε αρκετά παιχνίδια της ομάδας στο “Nick Galis Hall” μιας και είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας. Διαθέτει γραφείο σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, όπου δραστηροποιείται ως νομικός, έχει στενές σχέσεις με αρκετά μέλη της Αρειανής οικογένειας, πρώην παράγοντες διοικήσεων της ΚΑΕ.

Ο εν λόγω νομικός βλέποντας ότι η κατάσταση με τον Νίκο Λάσκαρη χειροτερεύει και οδηγεί την ΚΑΕ προς την διάλυση, ενεργοποιήθηκε και συγκέντρωσε δίπλα του ένα γκρουπ επιχειρηματιών που αγαπάνε την ομάδα και ξεκίνησε επαφές με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ για την μεταβίβαση των μετοχών. Σύμφωνα με πληροφορίες μόλις ολοκληρωθεί η μεταβίβαση θα κάνει κάλεσμα και σε άλλους Αρειανούς επιχειρηματίες να έρθουν να βοηθήσουν την προσπάθεια, όπως για παράδειγμα στα άτομα που απαρτίζουν την πλευρά Καπάζογλου. 

Σκοπός της κίνησης του συγκεκριμένου δικηγόρου, είναι να δοθεί μία λύση στα προβλήματα της ομάδας και να μην οδηγηθεί σε διάλυση ενώ μελλοντικός στόχος είναι να βρεθεί ένας επενδυτής ο οποίος να δώσει μία οικονομικά σταθερότητα στην ΚΑΕ για το μέλλον.

Προτεινόμενα Άρθρα