Περίεργα σενάρια για αναβολή του ντέρμπι

από AllAboutARIS

Περίεργα σενάρια, κάνουν λόγο για αναβολή του κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Π.Α.Ο.Κ.

Το ντέρμπι του ΑΡΗ με τον Π.Α.Ο.Κ., είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή 11/03, στις 17:00. Την ίδια ημέρα είναι να γίνει και ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στον Π.Α.Ο.Κ. και την Α.Ε.Κ. στις 19:30. Επειδή συμπίπτουν τα δύο ματς και την ίδια μέρα, στις 14:00, είναι η συγκέντρωση των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. , έχουν κυκλοφορήσει σενάρια ότι η Αστυνομία σκέφτεται ν’ αναβάλλει το μπασκετικό ντέρμπι. Μία τέτοια ενέργεια σαφώς και δεν μπορεί να γίνει, γιατί πρωτίστως μιλάμε για ένα παιχνίδι το οποίο έχει προγραμματιστεί εδώ και πόσες ημέρες και σε δεύτερο χρόνο, μία πιθανή αναβολή του αγώνα θα ευνοήσει τον Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος μεσοβδόμαδα (14/03), έχει αγωνιστική υποχρέωση στο Basketball Champions League. 

Αν είναι να μην πραγματοποιηθεί κάτι, τότε αυτό θα πρέπει να είναι η συγκέντρωση των φίλων του Π.Α.Ο.Κ. και σε καμία περίπτωση ο προγραμματισμένος, -εδώ και πόσες μέρες- αγώνας. Αν θέλει η αστυνομία, μπορεί ν’ αναβάλλει την συγκέντρωση για ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών και όχι να τιμωρήσει τον ΑΡΗ.

Στην Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ πάντως δεν έχει φτάσει καμία πληροφορία ότι το ματς θα αναβληθεί και θα ξεκαθαρίσει αύριο αν ευσταθεί ή όχι το συγκεκριμένο σενάριο.

Προτεινόμενα Άρθρα