Μισό εκατομμύριο δωρεά σε νοσοκομείο στην Αίγυπτο ο Σαλάχ

από AllAboutARIS

Το μυαλό του πίσω στην Αίγυπτο έχει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, που παρά τους μήνες της απόλυτης δόξας που διανύει στην Λίβερπουλ δεν ξεχνάει από που προέρχεται. Τ

Τεράστια κίνηση από τον απόλυτο σταρ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος σε μια ένδειξη ανθρωπιάς δώρησε ένα μηχάνημα για μεταμόσχευση του μυελού των οστών σε νοσοκομείο του Καΐρου για παιδιά με καρκίνο.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σαλάχ γυρνάει το βλέμμα του πίσω, μιας και στο πρόσφατο παρελθόν έχει κοιτάξει κάποια από τα χρήματα που βγάζει από το ποδόσφαιρο να τα στείλει στην πατρίδα του με σκοπό την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στο μικρό χωριό του, Ναργκίγκ, περίπου 80 μίλια βόρεια της Αιγύπτου.

Πριν λίγο καιρό ο «Μο» είχε χρηματοδοτήσει την εγκατάσταση ενός χλοοτάπητα ανθεκτικού σε κάθε καιρική συνθήκη στο σχολείο που πήγαινε μικρός, αλλά και εξοπλισμό γυμναστηρίου σε κοινωνικό χώρο, ο οποίος πλέον έχει το όνομά του! Μάλιστα, σύμφωνα με παλιό ρεπορτάζ εκεί, ο Σαλάχ επισκέπτεται αρκετά συχνά τα πάτρια εδάφη και εκτός του ότι βγαίνει στις αλάνες για να παίξει με τα πιτσιρίκια και των άλλων που πραναφέρθηκαν, παντρεύει ακόμη και ζευγάρια που δυσκολεύονται να το κάνουν για οικονομικούς λόγους!

Τούτη τη φορά έδωσε κάτι περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ για να γίνει μια σημαντική προσθήκη στο νοσοκομείο του Καΐρου για παιδιά που πάσχουν από την επάρατη νόσο, βγάζοντας ακόμη ένα πράγμα από την λίστα του… Μέχρι το επόμενο.

Προτεινόμενα Άρθρα