"Να μπει στο γήπεδο και να βοηθήσει τον ΑΡΗ με τους στόχους του"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα δήλωσε ο φυσικοθεραπευτής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την υπόθεση Ανάκογλου

Ο Παναγιώτης Μπουτοβίνος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR και τον Libero 107,4 FM

Για την επιστροφή του Δημήτρη Ανάκογλου στην αποστολή του ΑΡΗ:

“Χάρηκα πολύ για τον Δημήτρη. Όταν ένας αθλητής σε εμπιστεύεται για την αποκατάσταση του και την επιστροφή του στο γήπεδο είναι τιμή σου. Έκανε μεγάλη προσπάθεια και χαίρομαι που ο προπονητής τον εμπιστεύτηκε για να είναι στην αποστολή.

Ο Δημήτρης τραυματίστηκε τον περασμένο Απρίλιο για πρώτη φορά και ο επανατραυματισμός του έγινε στην προετοιμασία, το καλοκαίρι. Καταστρώσαμε ένα πλάνο και βάλαμε ένα χρονικό οριο επιστροφής μαζί με τον παίκτη. Ήθελε ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση στην αποκατάσταση του. Ήταν μια άτυχη στιγμη. Πολλά γινονται στον αθλητισμό.

Ο Δημήτρης από την πρώτη μέρα ειχε ως στόχο την επιστροφή του. Είναι ένας δύσκολος τραυματισμός. Έκανε και παραπάνω πράγματα από όσα χρειάζονταν. Είχε τεράστια θέληση να το ξεπεράσει. Έχει επιστρέψει στις προπονησεις από τις αρχές Ιανουαρίου. Στον 1 μηνα που πέρασε έγινε το “return to sport”. Μιλάμε για έναν μηνα με ασκήσεις σε επίπεδο προπόνησης για να επιστρέψει ο αθλητής σε ρυθμό ομάδας.

Ο Δημήτρης ακολουθεί ένα ασκησιολογιο πριν και μετά την προπόνηση της ομάδος. Και θα συνεχίσει να το ακολουθεί. Συν ένα έξτρα δικο μας ασκησιολογιο, που είναι κυρίως για προοληπτικούς λόγους.

Είναι έτοιμος από τα μέσα Φεβρουαρίου και πλέον είναι στην κρίση του προπονητή του. Γιαυτό έγινε και το φιλικό με τη Κ20, για να έχει λεπτά με μπάλα στα πόδια του. Χαίρομαι που ο κύριος Σπανός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Είναι και ο ίδιος ο Δημήτρης χαρούμενος και το περιμένει πως και πώς να μπει στο γήπεδο και να βοηθήσει τον ΑΡΗ με τους στόχους του.”

Προτεινόμενα Άρθρα