Έμερι: "Μπορούμε να νικήσουμε τη Ρεάλ και στην καλή της μέρα"

από AllAboutARIS

Την πίστη του ότι η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί και να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Ουνάι Έμερι.

Ο Ισπανός προπονητής και οι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν το βράδυ της Τρίτης στο “Παρκ ντε Πρενς” να ανατρέψουν το σε βάρος τους 3-1 του πρώτου αγώνα με τη “βασίλισσα” πριν από δύο εβδομάδες στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”. 

“Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς. Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας στόχος για την ομάδα μας. Είναι μια στιγμή πολύ σημαντική, επίσης, για τους φιλάθλους μας, αλλά και για όλη τη Γαλλία. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι στο γήπεδό μας. Για πρώτη φορά μετά από καιρό έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας, αυτό αλλάζει πολλά πράγματα” είπε αρχικά ο Έμερι και συμπλήρωσε: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα είμαστε με δώδεκα παίκτες. Νομίζω ότι μπορούμε να νικήσουμε τη Ρεάλ ακόμα και αν βρίσκεται στην καλύτερη μέρα της”. 

Ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε, επίσης, την πίστη του ότι ο διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης θα είναι… καλύτερος από αυτόν που σφύριξε στο πρώτο παιχνίδι.

Προτεινόμενα Άρθρα