Σοκ στην Παρί! Στο χειρουργείο ο Νεϊμάρ!

από Γιώργος Γκάτος

Αυτό φαίνεται πως θα τον αφήσει για δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης

Αρκετά πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου στο κυριακάτικο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μαρσέιγ. 

Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ των Ισπανών, τότε ο Βραζιλιάνος θα μπει άμεσα στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Το σχετικό δημοσίευμα επικαλείται πηγή στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θέλει να κάνει την επέμβαση τώρα για να γιατρευτεί ο τραυματισμός στο πέμπτο μετατάρσιο. 

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Νεϊμάρ έπαιξε το γεγονός ότι το προσεχές καλοκαίρι είναι το Μουντιάλ, διοργάνωση στην οποία θέλει να είναι οπωσδήποτε παρών με στόχο να οδηγήσει την εθνική ομάδα της Βραζιλίας στην κορυφή του κόσμου. 

Στόχος του 26χρονου ποδοσφαιριστή είναι να επιστρέψει σε προπονήσεις περίπου στα μέσα Μαΐου, ώστε να ακολουθήσει την προετοιμασία της «σελεσάο» και ένα μήνα μετά να είναι έτοιμος για τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι δεν έχει καθοριστεί αν το χειρουργείο θα γίνει στη Γαλλία ή αν ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στην πατρίδα του. 

Νωρίτερα την Τρίτη, η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε τον διπλό τραυματισμό του Νεϊμάρ, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο, ενώ έχει και ένα κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού.

Αναμένεται η σχετική ενημέρωση από τον γαλλικό σύλλογο και σε ό,τι αφορά το χειρουργείο. 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα