Σήμερα η κατάθεση της αίτησης προτίμησης στο ΑΣΕΑΔ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ μετά την σκανδαλώδη εις βάρος του απόφαση για τα όσα δεν έγιναν στο παιχνίδι με το Λαύριο και σήμερα θα κατατεθεί η αίτηση προτίμησης, προκειμένου η υπόθεση να δικαστεί την προσεχή Πέμπτη (01/03).

Οι “κίτρινοι” θ’ αντιδράσουν μετά την τιμωρία που τους επιβλήθηκε  (δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 3.500 ευρώ) και θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ, με στόχο την εξάλειψη της ποινής, μιας και η κατηγορία περί επεισοδίων εντός αγωνιστικού χώρου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (είναι διαφορετικός ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου και διαφορετικός ο αγωνιστικός χώρος).

Σήμερα λοιπόν, ο νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης θα καταθέσει αίτηση προτίμησης στο ΑΣΕΑΔ, για να εκδικαστεί η υπόθεση στην συντομότερη δυνατή δικάσιμο, δηλαδή την προσεχή Πέμπτη (01/03). Ο πρόεδρος του ΑΣΕΑΔ θα ενημερωθεί σχετικά και εν συνεχεία θ’ αποφασίσει για το αν θα εκδικαστεί η υπόθεση αυτή την Πέμπτη (01/03) ή την επόμενη (η απόφασή του θα γνωστοποιηθεί αυθημερόν). 

Τα προβλήματα διογκώνονται επικίνδυνα

Όσο παραμένει αυτή η νοσηρή διοικητική κατάσταση στην Κ.Α.Ε., λόγω της απραξίας του Νίκου Λάσκαρη, τα προβλήματα μέρα με την ημέρα διογκώνονται και θέτουν σε κίνδυνο την ομάδα. Ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών είναι υπαρκτός, καθώς στις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις, δεν έχουν πληρωθεί οι διαιτητές.

Μέχρι την Τετάρτη (28/02) η καταβολή της δόσης στην εφορία

Ένα ακόμη θέμα που πρέπει να διευθετηθεί άμεσα, είναι καταβολή της δόσης στην εφορία. Πρόκειται για μία ρύθμιση της διοίκησης Λάσκαρη που προβλέπει την καταβολή 15.000 ευρώ μηνιαίος στην εφορία. Αυτό το ποσό, πρέπει να συγκεντρωθεί και να καταβληθεί μέχρι την Τετάρτη (18/02), διότι αν δεν πληρωθεί μέχρι μεθαύριο, χάνεται η συγκεκριμένη ρύθμιση.

Τα ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά και χρίζουν άμεσα επίλυσης είναι πάρα πολλά και χρειάζονται άνθρωποι που θα επιληφθούν να τα τρέξουν και να τα ρυθμίσουν όλα αυτά, μιας και ο Λάσκαρης παραμένει επικίνδυνα άπραγος και αδιάφορος.

Προτεινόμενα Άρθρα