Tιτανομαχία στο "Στάμφορντ Μπριτζ"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με τις αναμετρήσεις Μπάγερν – Μπεσίκτας και Τσέλσι – Μπαρτσελόνα συνεχίζονται σήμερα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρχίζει σήμερα η δεύτερη δόση των πρώτων αγώνων της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ με τις αναμετρήσεις Μπάγερν – Μπεσίκτας και Τσέλσι – Μπαρτσελόνα.

Για το πρώτο βήμα η Μπάγερν

Μπάγερν και Μπεσίκτας βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά το 1997 όπου οι Γερμανοί είχαν επικρατήσει και στα δύο παιχνίδια με 2-0.

Οι Βαυαροί οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει πρόωρα το πρωτάθλημα στην χώρα τους, καθώς βρίσκονται στο +19 από τον δεύτερο της βαθμολογίας τρέχουν ένα σερί 13 συνεχόμενων νικών, θα αγωνιστούν απέναντι στους “μαύρους αετούς” με μόλις μια απουσία αυτή του Μάνουελ Νόιερ ο οποίος είναι τραυματίας εδώ και καιρό, ενώ στο όριο των καρτών βρίσκονται οι Κίμιχ και Ρούντι.

Όσον αφορά την Μπεσίκτας η οποία είναι στο -5 στην Τουρκία από την πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ, ταξίδεψε στην Γερμανία για τον εν λόγω αγώνα δίχως τέσσερις παίκτες. Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων Σενιόλ Γκιουνές έχουν τεθεί οι Τόσιτς, Τέρε, Κάβλακ και Ατίντς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Tιτανομαχία στο “Στάμφορντ Μπριτζ”

Έπειτα από έξι χρόνια Τσέλσι και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους, με τους “μπλε” να μετρούν τέσσερις νίκες έναντι τριών των “μπλαουγκράνα”, με την τελευταία τους συνάντηση να είναι αυτή το 2012 στα προημιτελικά του θεσμού με τους Λονδρέζους να παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ και στο +1 από την πέμπτη Τότεναμ, θα αγωνιστεί απέναντι στους Καταλανούς χωρίς τους Νταβίν Λουίς και Μπακαγιόκο. Στον αντίποδα στην διάθεση του Ιταλού κόουτς θα βρίσκονται οι Μάρκος Αλόνσο και Μπάρκλεϊ.

Στον αντίποδα το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε που βρίσκεται στο +7 στο πρωτάθλημα από την δεύτερη της βαθμολογίας Ατλέτικο στοχεύει στην απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος το οποίο θα κάνει πιο εύκολο το έργο της στην ρεβάνς. Εκτός πλάνων για τον εν λόγω αγώνα έχει τεθεί ο Κοουτίνιο καθώς αγωνίστηκε στην φάση των ομίλων με την Λίβερπουλ, ο τιμωρημένος Σεμέδο, αλλά και ο ανέτοιμος Βερμάελεν. Όσον αφορά τον Μέσι θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στα οκτώ ματς χωρίς γκολ που έχει απέναντι στην ομάδα του Λονδίνου.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα