Yποψήφιος διάδοχος του Κόντε στην Τσέλσι ο Μάρκο Σίλβα

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Λουίς Ενρίκε εμφανιζόταν ως φαβορί για να αναλάβει, ωστόσο ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα έχει αμφιβολίες για να μετακομίσει στο Λονδίνο μεσούσης της περιόδου

Aργά (δηλαδή στο τέλος της φετινής σεζόν) ή γρήγορα (δηλαδή με την επόμενη γκέλα) ο Ιταλός τεχνικός θα αποχωρήσει από το «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς όλα τα ρεπορτάζ στην Αγγλία συγκλίνουν στην άποψη ότι ο Κόντε μένει μέχρι να φύγει… 

 
Ο Λουίς Ενρίκε εμφανιζόταν ως φαβορί για να αναλάβει, ωστόσο ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα έχει αμφιβολίες για να μετακομίσει στο Λονδίνο μεσούσης της περιόδου. 

«Παίζει» ψηλά και ο Τούμας Τούχελ, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Ντόρτμουντ στο τέλος της περσινής σεζόν και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sunday Express» δεν αποκλείεται αντικαταστάτης του Κόντε να είναι ο Μάρκο Σίλβα! 

Θυμίζεται ότι ο Πορτογάλος προπονητής απολύθηκε πριν από μερικές εβδομάδες από τη Γουότφορντ, καθώς η ομάδα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. 

Ωστόσο, η παρουσία του Σίλβα στην Πρέμιερ Λιγκ έχει αφήσει γενικά θετικές εντυπώσεις και δεν αποκλείεται να επιλεγεί τελικά από τη διοίκηση της Τσέλσι.

Προτεινόμενα Άρθρα