Πρόβλημα στον χιαστό για τον Κρόος

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις των "μερένγκες" τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Ματέο Κόβατσιτς

Συναγερμός” στη Ρεάλ, αφού ο Τόνι Κρόος τραυματίστηκε στον χιαστό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν και θα τεθεί νοκ άουτ το προσεχές διάστημα.
Ο Γερμανός μέσος υπέστη κάκωση έξω πλαγίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο σε μία σύγκρουση με τον Κιλιάν Εμπαπέ, όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο 28χρονος διεθνής “θα συνεχίσει να εξετάζεται”, χωρίς να υποδηλώνεται εκτίμηση χρόνου επιστροφής, αν και σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζονται ορισμένες εβδομάδες.

Ο Κρόος ολοκλήρωσε κανονικά το παιχνίδι στη νίκη των πρωταθλητών με 3-1, διανύοντας περίπου 13 χιλιόμετρα. Το πρωί της Παρασκευής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, όπου επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός του.

Στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις των “μερένγκες” τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Ματέο Κόβατσιτς, με αουτσάιντερ τον Ντάνι Θεμπάγιος. Οι άνθρωποι του συλλόγου θα κάνουν αγώνα δρόμου ώστε ο παίκτης να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς του “Παρκ ντε Πρενς” στις 6 Μαρτίου.

Προτεινόμενα Άρθρα