"Στόχος μας τα πλέι οφ"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο καλαθοσφαιριστής του ΑΡΗ μίλησε για την νίκη κόντρα στο Λαύριο και την συνέχεια των "κιτρίνων" στην Basket League

Ο Μπράις Ντουβιέ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR και τον Libero 107,4 FM.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για την νίκη κόντρα στο Λαύριο:

“Η νίκη ήταν μονόδρομος. Παλέψαμε και μείναμε ένωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε 17 ασίστ.  Ο Γιάννης (Αθηναίου) μόνος του είχε 12 ασίστ στο παιχνίδι και βοήθησε αρκετά στο παιχνίδι μας. Πολύ καλή απόδοση από τους συμπαίκτες μου. Παίξαμε καλό μπάσκετ. Δεν θυμάμαι τι σκεφτόμουν θυμάμαι όμως πως μπήκαμε στο παρκέ και κάναμε αυτό που έπρεπε.

Η προπόνηση ήταν πιο σκληρή τελευταία. Σε συνδυασμό με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν ακόμη πιο δύσκολο για εμάς. Στο τελευταίο παιχνίδι είχαμε περισσότερη ενέργεια, καθώς είχαμε περισσότερο χρόνο για προετοιμασία και δουλειά. Αρχίζουμε και βρισκόμαστε με τους συμπαίκτες μου και αυτό ειναι αρκετά σημαντικό. “

Για την δύσκολη κατάσταση και την πίεση στον ΑΡΗ φέτος:

“Είναι δύσκολο να μην το αντιληφθεί κανεις. Ξέρω οτι αν παίξω όσο καλύτερα μπορω θα βοηθήσω την ομάδα. Και θέλω να την βοηθήσω. Κανεις δεν θέλει να χάνει. Ελπίζω να βοηθήσω στο μάξιμουμ και να κερδιζουμε. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τον ΑΡΗ.” 

Για τις μεταπτώσεις του ΑΡΗ στην φετινή χρονιά:

“Δεν ξέρω αν είναι έλλειψη ενέργειας μόνο. Ίσως είναι και έλλειψη συγκέντρωσης. Με το Λαύριο ήμασταν συγκεντρωμένοι και ξέραμε τι θέλουμε στο παρκέ. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να βρούμε μια χημεία. Αυτό πρέπει να το δουλέψουμε και θα είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια.

Τα παιχνίδια των Εθνικών θα μας αποσυντονίσουν λίγο, καθώς θα ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για περισσότερη προπόνηση, όμως πιστεύω πως με 1 παιχνίδι την εβδομάδα θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και θα βρούμε ρυθμό και χημεία.”

Για την απόφαση του να έρθει στον ΑΡΗ:

“Ψάχναμε μια καλή πρόταση με τον Ατζέντη μου και προέκυψε ο ΑΡΗΣ, μετά από μια σύντομη έρευνα γύρω από την ομάδα καταλάβαμε πως θα ήμουν χρήσιμος και θα μπορούσα να προσφέρω. Όταν ήρθε η πρόταση από τον ΑΡΗ ήξερα πως θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας μου. “

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη:

“Είναι ένα προνόμιο για κάθε καλαθοσφαιριστή η παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο της ομάδας. Ειναι ένας θρύλος που έχει παίξει σε τοπ επίπεδο. Ένας προπονητής με τόσο πλούσια καριέρα και εμπειρίες ειναι τεράστια ευκαιρία για έναν αθλητή, έχουμε να μάθουμε πάρα πολλά από τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Να μεγαλώσω  μπασκετικά κοντά του.”

Για τους φίλους του ΑΡΗ:

“Είναι σπουδαία η κίνηση των φίλων του ΑΡΗ. Εκτιμώ την στήριξη τους και τους ευχαριστώ για την βοήθεια σε αυτη την δύσκολη περίοδο που διανύει η ομάδα. Είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και πασχίζουν για αυτη.”

Για τους στόχους του με τον ΑΡΗ:

“Ο στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Χρειαζόμαστε νίκες για να απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη πρώτα. Θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε μέχρι να πετύχουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου, έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, θα δούμε τι θα γίνει στην πορεία.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

“΄Εχω δει βιντεάκια στο youtube, έχω μάθει και από τους συμπαίκτες μου, ξέρω για την αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία. “

Προτεινόμενα Άρθρα