Πάθος και "δίψα" για τη νίκη

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ θέλει πάση θυσία σήμερα το απόγευμα τη νίκη απέναντι στο Λαύριο, προκειμένου να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να τονώσει την ψυχολογία του εν όψει της συνέχειας.

Τα προβλήματα στην Κ.Α.Ε. που δυσκολεύουν την καθημερινότητα της ομάδας είναι πολλά και υφίστανται εδώ και αρκετό καιρό. Σήμερα, για 40 λεπτά, οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη καλούνται ν’ αφήσουν στην άκρη όλα τα υπόλοιπα και ν’ αφοσιωθούν στο πως θα πάρουν τη νίκη. Το Λαύριο, διάγει μία εξαιρετική σεζόν και διαθέτει παίκτες που κάνουν την διαφορά. Αυτή την αυτοπεποίθηση της ομάδας τους Χρήστου Σερέλη, πρέπει ο ΑΡΗΣ σήμερα να μπλοκάρει. Ξεκινώντας από την άμυνα, οι “κίτρινοι” θα πρέπει να σταματήσουν τα επιθετικά όπλα των αντιπάλων τους και να περιορίσουν την παραγωγικότητά τους. Στην επίθεση, με υπομονή συγκέντρωση και σωστές επιλογές, θα πρέπει να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να φτάσουν στο καλάθι και να πάρουν εύκολο σκορ.

Για να συμβούν όλα αυτά χρειάζεται ενέργεια, διάθεση, πάθος και αυταπάρνηση σε κάθε κατοχή. Απόλυτη συγκέντρωση και προσήλωση στο πλάνο και ηρεμία στον τρόπο διαχείρισης του αγώνα.

Οι παίκτες του ΑΡΗ δεν θα είναι μόνοι τους σε αυτή την προσπάθεια. Ο κόσμος της ομάδας, αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν σήμερα και να τους δώσει με την φωνή του την ώθηση που χρειάζονται.

Προτεινόμενα Άρθρα