Χάνεται πολύτιμος χρόνος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μεγαλώνει η αγωνία όσο δεν προχωρούν οι εξελίξεις και δεν προκύπτει διάδοχη κατάσταση

Οι μέρες περνούν και οι εξελίξεις στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ μένουν στάσιμες, με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος και να μην γίνονται ενέργειες που θα βοηθήσουν την ΚΑΕ να κλείσει σιγά σιγά τις πληγές της.

Ο Νίκος Λάσκαρης παραμένει άπραγος, στηριζόμενος στην “δικαιολογία” ότι αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη που ο ίδιος δημιούργησε. Για να προχωρήσει οποιαδήποτε διαδικασία, πρέπει ο κ. Λάσκαρης ν’ αναλάβει ν’ αποπληρώσει το χρέος που δημιούργησε, από την στιγμή που η πλευρά των Αρειανών επιχειρηματιών που του έχουν καταθέσει την πρόταση τους, έχει συγκεκριμένες οικονομικές δυνατότητες.

Ως προς αυτή την κατεύθυνση δεν έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος, με συνέπεια η κατάσταση στην ΚΑΕ να παραμένει στάσιμη και να χάνεται πολύτιμος χρόνος. Αυτό που προέχει την συγκεκριμένη στιγμή, ειναι το παιχνίδι με το Λαύριο, εκεί όπου η ομάδα πρέπει να κερδίσει, προκειμένου ν’ “ανασάνει” βαθμολογικά. Μετά την αναμέτρηση με το Λαύριο, άπαντες πρέπει να κινητοποιηθούν, ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις και να γίνουν στη συνέχεια πράξεις, που θα βοηθήσουν την ΚΑΕ να κλείσει σιγά σιγά τις τρύπες.

Προτεινόμενα Άρθρα