Έρχεται το… κυρίως πιάτο του All Star Game!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μετά το… πρόγευμα του Σαββάτου (10/2), το All Star Game της Πάτρας κορυφώνεται σήμερα (11/2), με το παιχνίδι ανάμεσα στους Έλληνες και τους ξένους σταρ της Stoiximan.gr Basket League.

Το σπουδαίο event του ελληνικού μπάσκετ φτάνει την Κυριακή (11/2) στην κορύφωσή του, με το παιχνίδι που όλοι περιμένουν να δουν!

Οι Greek Stars θα αντιμετωπίσουν τους World Stars της Stoiximan.gr Basket League, σε μία αναμέτρηση που θα προσφέρει θέαμα και εντυπωσιακές φάσεις. Στην έναρξη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός των τριπόντων, ενώ στο ημίχρονο θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός των καρφωμάτων. 

Η ομάδα των Ελλήνων αποτελείται από τους: Νικ Καλάθη, Βασίλη Σπανούλη, Νίκο Γκίκα, Νίκο Παππά, Λευτέρη Μποχωρίδη, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου, Θανάση Αντετοκούνμπο, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Βασίλη Καββαδά και Ίαν Βουγιούκα. Προπονητές της θα είναι οι Τσάβι Πασκουάλ και Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Στους World Stars θα αγωνιστούν οι Θαντ Μακφάντεν, Στέφαν Μούντι, Μάνι Χάρις, Λάνγκστον Χολ, Γιάνις Στρέλνιεκς, Τζέιμς Γκιστ, Μακένζι Μουρ, Κρις Σίνγκλετον, Κέι Σι Ρίβερς, Μίλαν Μιλόσεβιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Τζαμέλ ΜακΛίν. Προπονητές θα είναι οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Παναγιώτης Γιαννάκης.

Στον διαγωνισμό τριπόντων θα λάβουν μέρος οι Βαγγέλης Σακελλαρίου, Λάνγκστον Χολ, Θαντ ΜακΦάντεν, Νώντας Παπαντωνίου, Κίκι Κλαρκ, Τόνι Μέιερ, Αντώνης Κόνιαρης, ενώ στα Καρφώματα βρίκονται τα ονόματα των Οκτάβιους Έλις, Μάικλ Κάιζερ, Τζαχίν Κάρσον, Στέφαν Μούντι, Αντουέιν Ουίγκινς και Γιώργου Τσαλμπούρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής (11/2):

10.00 – 13.00 & 16.00 – 22.00  Λειτουργία Basket Village εντός του ΠΕΑΚ Δ.ΤΟΦΑΛΟΣ

11.00 Επίσκεψη στο Σκαγιοπούλειο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού, Νομού Αχαΐας. Διεύθυνση: Κορυτσάς & Αγίων Σαράντα, Πάτρα

17.00 Συναυλία από το νεανικό συγκρότημα OtherView

18.00 Έναρξη ΕΚΟ ALL STAR GAME 2018  GREEK STARS – WORLD STARS

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα