Ενημέρωση, όχι αστεία (pics)

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ κέρδισε με σκορ 3-1, εκτός έδρας, τον Πανσερραϊκό, αλλά στην Αθήνα είδαν με… άλλο μάτι το "διπλό" των "κιτρίνων".

Σε αθηναϊκό αθλητικό σάιτ βιάστηκαν να γράψουν ότι ο ΑΡΗΣ έφερε 1-1. Σε ένα άλλο αθηναϊκό αθλητικό πόρταλ, σημείωσαν ότι ο ΑΡΗΣ έκανε την ανατροπή με τους Διαμαντόπουλο και Τζανακάκη να σκοράρουν με πέναλτι. Όσον αφορά αθηναϊκό πολιτικό σάιτ, το οποίο μάλιστα διαφημίζει και την αξιοπιστία του, το… τερμάτισε, σημειώνοντας πως και ο Πανσερραϊκός σκόραρε με πέναλτι.  

“Πέρυσι στις Σέρρες έχασε τις μαθηματικές ελπίδες ανόδου στη Σούπερλιγκα, φέτος ο ΑΡΗΣ έχασε σημαντικό έδαφος καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Πανσερραϊκό. Οι κίτρινοι προηγήθηκαν με γκολ του Ούγκο Σόουζα, αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα”.

“Όλα στο παιχνίδι διαμορφώθηκαν στο Β΄ ημίχρονο. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Ούγκο Σόουζα στο 58΄, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του, αλλά ο Πανσερραϊκός απάντησε στο 77ο λεπτό με τον Τσιμίκα να ευστοχεί στην εκτέλεση πέναλτι και να ισοφαρίσει σε 1-1. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελειώσει με τις ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό, ήρθαν δύο πέναλτι για τον ΑΡΗ. Αρχικά ο Διαμαντόπουλος έκανε το 1-2, με τον Τζανακάκη να σκοράρει και αυτός ένα λεπτό αργότερα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3”

“Οι τρεις βαθμοί, πάντως, κατακτήθηκαν πιο δύσκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ, αφού έως το 89ο λεπτό, το παιχνίδι ήταν ισόπαλο 1-1. Οι κίτρινοι προηγήθηκαν στο 58΄ με τον Ούγκο Σόουζα ενώ οι γηπεδούχοι, έφτασαν στην ισοφάριση με πέναλτι του Τσιμίκα στο 77΄. Την λύτρωση στον ΑΡΗ, έφερε ο Διαμαντόπουλος που σκόραρε επίσης από τα 11 βήματα στο 89΄ ενώ στις καθυστερήσεις ο Τζανακάκης, ξανά από την άσπρη βούλα, διαμόρφωσε το τελικό σκορ”. 

Αναφέρουν οι σχετικές αναλύσεις… 

Προτεινόμενα Άρθρα