Δύο ανύπαρκτα πέναλτι στον Ο.Φ.Η. κόντρα στην Βέροια (vids)

από AllAboutARIS

Ο Ο.Φ.Η. κέρδισε με σκορ 3-0 την Βέροια, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, με τα δύο πέναλτι που καταλογίστηκαν υπέρ των Ηρακλειωτών να είναι είναι ανύπαρκτα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν ν’ ανοίξουν στο 40΄ το σκορ με το πλασέ του Κουτσιανικούλη. Στο 42΄η Βέροια πέτυχε μεν γκολ με τον Βακενβάι, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε καθώς η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του άουτ.

Στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα του χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάνου, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Βουό από τον Λαζόπουλο. Με τον ίδιο τρόπο στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 56΄, ο Βουό αυτή τη φορά, έκανε το 3-0 έπειτα από πέναλτι που πήρε ο Μάνος από τον Καψάλη.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το εις βάρος τους αποτέλεσμα είχαν δύο καλές στιγμές προκειμένου να σκοράρουν στο παιχνίδι, κάτι το οποίο και δεν κατάφεραν. Αρχικά στο 67΄ με την εκτέλεση φάουλ του Λίταινα την οποία και απέκρουσε σε κόρνερ ο Στρέζος και εν συνεχεία στο 75΄ με την κεφαλιά του Δαμιανάκη να αποκρούεται από τον Στρέζο την μπάλα στην συνέχεια της φάσης να βρίσκει στο δοκάρι και τον Μαχαίρα να απομακρύνει.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Νάστος, Παπαστεριανός (63′ Μαχαίρας), Κουτσιανικούλης (46′ Κοέλιο), Ντίνας (80′ Αργυρόπουλος), Μάνος, Βουό.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Τερζής): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Καψάλης, Δαμιανάκης, Λαζόπουλος, Μπλέτσας, Λίταινας, Δόρης (15′ Οφέι), Γιαμόα (62′ Μέξης), Μπαστιάνος, Βανκεβάι.

Προτεινόμενα Άρθρα