Αναβολή στις αιτήσεις κατάπτωσης εγγυητικής

από AllAboutARIS

Θετική εξέλιξη σημειώθηκε στο ζήτημα των αιτήσεων κατάπτωσης εγγυητικής κατά της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, μιας και έγινε δεκτό το αίτημα που κατέθεσε ο Σπύρος Χριστοφορίδης, εκπροσωπώντας την ΚΑΕ.

Οι αιτήσεις για κατάπτωση εγγυητικής επιστολής που κατέθεσαν στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού οι Σκορδίλης, Γιάνκοβιτς (την κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι αξιώνοντας το ποσό των 130.000 ευρώ), Σίμτσακ και Κούνουπας, αναβλήθηκαν αορίστως.

Ο ΑΡΗΣ κέρδισε χρόνο όσον αφορά τις αιτήσεις κατάπτωσης εγγυητικής επιστολής, που κατέθεσαν οι Σκορδίλης, Γιάνκοβιτς, Σίμτσακ και Κούνουπας, καθώς ο νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης που εκπροσώπησε την Κ.Α.Ε. κατάφερε να εξασφαλίσει αναβολή αορίστως για τις τέσσερις υποθέσεις.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Κ.Α.Ε. θα έχει την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τους Σίμτσακ, Σκορδίλη, Γιάνκοβιτς και Κούνουπα και να πετύχει κάποιους διακανονισμούς, προκειμένου να κλείσει το θέμα.  Ακόμα όμως και να επιτευχθούν διακανονισμοί, η ΚΑΕ θα πρέπει να τηρήσει τους όρους αυτών, διότι σε διαφορετική περίπτωση, οι αντίδικοι θα έχουν την δυνατότητα να επαναφέρουν τις αιτήσεις για κατάπτωση τη εγγυητικής.

Προτεινόμενα Άρθρα