Ιδια συνταγή…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι έδειξαν οι χθεσινές πρώτες δοκιμές από το 48χρονο τεχνικό

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΑΡΗ για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση των Σερρών κόντρα στον Πανσερραϊκό. Εκεί όπου δεν αναμενεται να αλλάξουν πολλά από πλευράς Δημήτρη Σπανού. 

Βάσει και των χθεσινών δοκιμών, ο τεχνικός της ομάδας θα ακολουθήσει πάνω-κάτω την ίδια…. συνταγή, με μόνο μία θέση να παραμένει ανοικτή και πιο συγκεκριμένα εκείνη του επιτελικού μέσου. Ο Σπανός δεν αποκλείεται να ξεκινήσει πάλι τον Χαντί, ίσως όμως να τον αφήσει στον πάγκο αφού ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί 100% και να στραφεί σε μία πιο έτοιμη -τακτικά- λύση για τη θέση πίσω από τον Μιχάλη Μπαστακό. Ο νεαρός φορ αναμένεται να πάρει εκ νέου φανέλα βασικού, έχοντας Πλατέλλα και Κάσσο στις πλευρές. 

Οσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα δύσκολα θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση. Δηλαδή Μουμίν και Ιντζόγλου θα είναι στα χαφ. Η τετράδα των Τζανακάκη, Σόουζα, Δεληζήση και Βαλεριάνου θα διατηρηθεί στην ομάδα ενώ είναι αρκετά πιθανό ο Αναγνωστόπουλος να παραμείνει κάτω από τα δοκάρια παρά την επιστροφή του Καντιμοίρη. Πράγματα, που θα φανούν και πιο ξεκάθαρα στην σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα