Χάνει τη σεζόν ο Πορζίνγκις!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πολύ άσχημα νέα για τον Κρίσταπς Πορζίνγκις και τους Νιου Γιορκ Νικς, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν πως ο Λετονός υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο στον αγώνα με τους Μπακς και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν.

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση των Νιου Γιορκ Νικς με τους Μιλγουόκι Μπακς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο και όλοι φοβήθηκαν για τα χειρότερα, όσον αφορά την κατάστασή του.

Αμέσως ο Λετονός φόργουορντ της ομάδας του Τζεφ Χόρνατσετκ πήγε για μαγνητική τομογραφία, με σκοπό να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Λίγες ώρες αργότερα ήρθαν τα άσχημα μαντάτα για τον Λετονό άσο.

Κι αυτό γιατί τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και ως αποτέλεσμα αυτού θα χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τους πρώτους μήνες της ερχόμενης, καθώς θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους 10 μήνες.

Ασφαλώς πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο πλήγμα στο στρατόπεδο της ομάδας από το “Μεγάλο Μήλο”, καθώς ο 22χρονος φόργουορντ ήταν ο ηγέτης του συνόλου κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα