"Εξάσφαιρη" η Μπάγερν, χτύπησε ο Μίλερ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Γιόζουα Κίμιχ αύξησε τον δείκτη του σκορ πριν από την ανάπαυλα και στη συνέχεια ανέλαβαν δράση ο Κορεντέν Τολισό και ο Άριεν Ρόμπεν (δις) για να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα

H Μπάγερν Μονάχου απέκλεισε τη μοναδική ομάδα που είχε φτάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας εκτός Bundesliga, την Πάντερμπορν, και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο. Το εκτός έδρας 6-0 ήταν προϊόν της διαφοράς ποιότητας στο ρόστερ των δύο ομάδων, με τον Γιουπ Χάινκες να μην… χαρίζεται στους αντιπάλους του και να παρατάσσει ενδεκάδα με αρκετούς βασικούς.
Το πρώτο τέρμα, πάντως, σημειώθηκε από αναπληρωματικό, τον Κινγκσλέ Κομάν, για να πάρει σειρά ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο 25ο λεπτό. Η χαρά των φιλοξενουμένων μετριάστηκε στο 31′, όταν ο Τόμας Μίλερ χρειάστηκε να αντικατασταθεί, μετά από σύγκρουσή του με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Μίχαελ Ράταϊτσακ.

Ο Γιόζουα Κίμιχ αύξησε τον δείκτη του σκορ πριν από την ανάπαυλα και στη συνέχεια ανέλαβαν δράση ο Κορεντέν Τολισό και ο Άριεν Ρόμπεν (δις) για να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα Άρθρα