Νέο "στραπάτσο" για Ρεάλ (vid)

από AllAboutARIS

Η αδιόρθωτη Ρεάλ Μαδρίτης προηγήθηκε δύο φορές στην έδρα της Λεβάντε, όμως ισοφαρίστηκε άλλες τόσες, σε μία ακόμα οδυνηρή απώλεια εκτός έδρας!

Δεν χρειαζόταν να φτάσουμε στον Φεβρουάριο για να βγει το συμπέρασμα ότι κάτι… σάπιο υπάρχει στην φετινή Ρεάλ Μαδρίτης. Απλώς, κάθε της παιχνίδι, ειδικά μακριά από το «Μπερναμπέου» αποτελεί αφορμή για να ξεκινάει η ίδια κουβέντα. Η δις κάτοχος του Champions League είναι φέτος άδεια κι ευάλωτη σε κάθε αντίπαλο.

 
Η «βασίλισσα» έδειξε και πάλι το γνωστό τρωτό της πρόσωπο στο «Σιουτάτ» και η Λεβάντε δεν της χαρίστηκε. Το γρήγορο γκολ του Σέρχιο Ράμος (11’, 0-1), όχι μόνο δεν έδωσε φτερά στα πόδια της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά την έκανε να πέσει σε λήθαργο. Ένα λάθος του σκόρερ, έφερε το 1-1 από τον Μπόατενγκ λίγο πριν βγει το ημίχρονο (42’) και το άγχος ξεκίνησε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης σώθηκε από τον Κέιλορ Νάβας σε κλασική ευκαιρία του Λέρνα (59’) για το 2-1 και χωρίς να είναι αισθητά καλύτερη πήρε το προβάδισμα με τον Ίσκο να εκμεταλλεύεται σύγχυση στα καρέ και να κάνει με ξερό σουτ του 1-2 (81’).

Κι όμως ούτε και τότε η «βασίλισσα» κατάφερε να κλειδώσει την νίκη. Ο Ρόζερ έχασε τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά άουτ σε κενή εστία (86’), όμως στην επόμενη φάση ο Πατσίνι δεν συγχώρεσε.

Ο έμπειρος Ιταλός στράικερ στο πρώτο παιχνίδι της καριέρας του εκτός συνόρων με ψύχραιμο πλασέ τιμώρησε ακόμα μία αμυντική αδράνεια (89’, 2-2) και υπέγραψε ακόμα μία γκέλα της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν, που παίζει κορόνα – γράμματα την συμμετοχή της στο επόμενο Champions League.

Προτεινόμενα Άρθρα