Πρώτο βήμα η διοίκηση Πρωτοδικείου

από AllAboutARIS

Ένα πρώτο μέλημα της επιτροπής είναι ο ορισμός διοίκησης Πρωτοδικείου προκειμένου να έχει την ικανότητα και την δυνατότητα βάση του νόμου να τακτοποιήσει ζητήματα της ΚΑΕ και να πάρει αποφάσεις.

Προκειμένου να γίνει αυτό άμεσα, θα πρέπει να παραιτηθεί ένα από τα τρία εναπομείνατα μέλη, που είναι ο Νίκος Λάσκαρης, η Τζώρτζια Ευσεβίου και ο Μάνος Λάσκαρης, μιας και τα υπόλοιπα έχουν παραιτηθεί. Έτσι από αύριο η επιτροπή θα προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία με τον Νίκο και τον Μάνο Λάσκαρη ζητώντας τις παραιτήσεις τους ώστε να προχωρήσουν σε ορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου. Αυτό θα γίνει φυσικά προκειμένου να μπορέσει σε πρώτο στάδιο η διοίκηση να λύσει τα αγωνιστικά ζητήματα και τα οικονομικά που αφορούν την τιμωρία της FIBA, τις προσφυγές αλλά και τις επικείμενες αιτήσεις κατάπτωσης της εγγυητικής. 
Η επιτροπή θεωρεί ότι αυτό πρέπει να είναι το άμεσο βήμα, ώστε να δώσεις λύσεις σε θέματα που αφορούν το αγωνιστικό αλλά και την καθημερινή λειτουργία της ομάδας, η οποία επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα