5μελής επιτροπή για νέα διοίκηση και μετοχές! (pic)

από Γιώργος Γκάτος

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της σύστασης πενταμελούς επιτροπής

Μετά το τέλος της σημερινής συγκέντρωσης των Αρειανών παραγόντων, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά: ” Το ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενο πλήρως τη δυσμενέστατη θέση στην οποία έχει περιέλθει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, λόγω των άστοχων και επικίνδυνων για το μέλλον της εταιρίας ενεργειών του απόντα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα μεγαλομετόχου, μετά από σχετική διευρυμένη σύσκεψη, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ όπως συστήσει πενταμελή επιτροπή απαρτιζόμενη από τον Ιωάννη Ψηφίδη, τον Ελευθέριο Αρβανίτη, τον Παναγιώτη Καπάζογλου, τον Νικόλαο Ζεϊμπέκη και τον Χρήστο Γρόλλιο με ΑΜΕΣΟ ΣΤΟΧΟ την συγκρότηση νέας διοίκησης στη ΚΑΕ ΑΡΗΣ, τη μεταβίβαση των μετοχών αυτής με οποιονδήποτε τρόπο και την ταυτόχρονη στήριξη του αγωνιστικού τμήματος.

Ως εκ τούτου για τελευταία φορά, ΚΑΛΕΙ τον ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ όπως, συναισθανόμενος τη θέση στην οποία έχει περιέλθει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, συνδράμει χωρίς τον οποιονδήποτε όρο, στην άμεση υλοποίηση των ανωτέρων στόχων. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΗΔΗ ΠΑΡΗΛΘΕ.

Παράλληλα, ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ του ΑΡΗ σε εγρήγορση.” 

Επιπλέον, μέχρι την Παρασκευή, ο Γιάννης Ψηφίδης ζήτησε από τους νομικούς να καταρτιστεί ένα πλάνο για την Γ.Σ. της Δευτέρας.

Αυτή η πενταμελής επιτροπή(Ψηφίδης, Αρβανίτης, Καπάζογλου, Ζεϊμπέκης, Γρόλλιος) θα τρέξει τρεις τομείς. Το διοικητικό, το μετοχικό και το αγωνιστικό. Ο στόχος της είναι η δημιουργία διοίκησης πρωτοδικείου.

Το παρών στην συνάντηση έδωσαν οι: Γιάννης Ψηφίδης, Τάσος Οικονόμου, Κώστας Γαβριηλίδης, Γιάννης Βαρβούτας, Γιάννης Χίτσιος, Ηλίας Κωνσταντινίδης, Κώστας Κωνσταντινίδης, Σπύρος Αλεξανδρίδης, Χρήστος Γρόλλιος, Σπύρος Χριστοφορίδης, Χάρης Κοκκώνης, Θωμάς Νικολός, Λευτέρης Αρβανίτης, Στάθης Ρούσσος, Παναγιώτης Καπάζογλου, Θανάσης Πλιάκης, Σωτήρης Κιοσέλογλου, Γιώργος Χατζής, Φάνης Τορνατώρος, Ντίμης Παπαϊωάννου, Ηλίας Πόππης, Νίκος Ζεϊμπέκης, Παναγιώτης Μαστροθύμιος, Νίκος Πάσχος, Κώστας Παπανικολάου.

Προτεινόμενα Άρθρα