Μαθηματικά είναι… ζωντανός

από AllAboutARIS

Η κατάσταση στον ΑΡΗ δεν είναι η καλύτερη αλλά μαθηματικά οι "κίτρινοι" μετά τα σημερινά αποτελέσματα παραμένουν μαθηματικά στην διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Η νίκη της Μπεσικτάς έβγαλε εκτός μάχης την Βόννη, κάτι θετικό για τον ΑΡΗ μιας και οι Γερμανοί έχουν δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια και αυτό θα μετρούσε σε περίπτωση ισοβαθμίας. 
Η επικράτηση της Ζιέλονα Γκόρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ως… καταστροφική μιας και σε περίπτωση ισοβαθμίας ο ΑΡΗΣ θα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έχοντας δύο νίκες με τους Πολωνούς και φυσικά το ιδανικό θα ήταν η ισοβαθμία να περιλαμβάνει και άλλες ομάδες. Βέβαια αν έχανε η Ζιέλονα Γκόρα θα ήταν καλύτερα, με την λογική ότι ο ΑΡΗΣ θα κάνει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. 
Εκτός του αγώνα του ΑΡΗ στο Αβελίνο, η Οστάνδη φιλοξενεί την Νίμπουρκ με τους Βέλγους να θέλουν την νίκη για να παραμείνουν στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Αν χάσουν τότε λογικά και αυτοί θα είναι εκτός, ενώ οι Τσέχοι κυνηγάνε την δεύτερη θέση, μιας και δεν μπορούν να πάνε για την πρώτη αφού χάνουν στην ισοβαθμία από την Μπεσίκτας. 

Τα αποτελέσματα (13γ.)
Μπεσίκτας-Βόννη 95-79
Ζιέλονα Γκόρα-Ναντέρ 85-82
Αβελίνο-ΑΡΗΣ
Οστάνδη-Νίμπουρκ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μπεσίκτας 10-3 23
2. Ναντέρ 8-5 21
3. Νίμπουρκ 8-4 20
4. Ζιέλονα Γκόρα 6-7 19
5. Οστάνδη 5-7 17
6. Αβελίνο 5-7 17
7. Βόννη 4-9 17
8. ΑΡΗΣ 4-8 16 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14Η, 7/2)
Ναντέρ-Μπεσίκτας 
Νίμπουρκ-Ζιέλονα Γκόρα
ΑΡΗΣ-Οστάνδη 
Βόννη-Αβελίνο

Προτεινόμενα Άρθρα