Ανταγωνιστικός στο "Νίκος Γκάλης"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ανταγωνιστικός… και όπου βγει θέλει να παρουσιαστεί ο ΑΡΗΣ σήμερα (20/12, 17:00) κόντρα στην ΑΕΚ, στο "Νίκος Γκάλης" της Αθήνας (ΕΡΤ 3, Libero 107,4, AllAboutARIS Live) για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τέταρτο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα της και μάλιστα σε διάστημα 10 ημερών. Η νίκη της Τετάρτης (16/12) στη Λάρισα ήταν πολύ σημαντική και ο ΑΡΗΣ σήμερα θα παίξει χωρίς άγχος.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθιστούν πιο δύσκολη την προσπάθειά του ακόμα και για την έκπληξη. Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς και ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς έμειναν στη Θεσσαλονίκη λόγω των τραυματισμών τους και το ροτέισον συρρικνώνεται, όπως και οι λύσεις, απέναντι σε μία ομάδα με πολύ βαθύ ρόστερ, ποιότητα και μπάτζετ πολλαπλάσιο απ’ αυτό του ΑΡΗ.

Ωστόσο, οι “κιτρινόμαυροι” θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Θα παίξουν με πιο ελαφρά σχήματα, κάτι που έδειξε να τους ταιριάζει, ειδικά στους αγώνες που κέρδισαν έως τώρα. Παράλληλα, λόγω και της κόπωσης από τα συνεχή ματς, πιθανώς θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ έως τώρα. Περισσότερο το μυαλό είναι στον προσεχή αγώνα, του Σαββάτου 26/12 με τον Κολοσσό Ρόδου στο “Nick Galis Hall”.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της είναι αήττητη στο πρωτάθλημα και μόλις την περασμένη Τετάρτη γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν γενικά, από τη Σολέ για το Basketball Champions League. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα παραταχθεί χωρίς τον Μάρκους Σλότερ και πιθανότατα τον Ματ Λοτζέσκι.

Προτεινόμενα Άρθρα