Με την ίδια.. τρέλα σε όλα τα ματς

από AllAboutARIS

Οι παίκτες του ΑΡΗ έπαιξαν με τρομερό πάθος εχθές απέναντι στον Ο.Φ.Η. και αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο θα πρέπει να διατηρήσουν και να παρουσιάσουν και στα επόμενα παιχνίδια.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού ήταν απόλυτα έτοιμοι πνευματικά για να παίξουν το χθεσινό παιχνίδι και αυτό φάνηκε από την συνολική αγωνιστική τους συμπεριφορά. Με μοναδική εξαίρεση το τελευταίο επτάλεπτο του Α΄ ημιχρόνου, όπου κάποιες λάθος μεταβιβάσεις από την άμυνα, έδωσαν την δυνατότητα στους παίκτες του Ο.Φ.Η. να κλέψουν την μπάλα σ’ επικίνδυνα σημεία, σε καμία άλλη στιγμή του αγώνα ο ΑΡΗΣ δεν κινδύνεψε (στο σουτ του Χαντί στο Β΄ ημίχρονο που προήλθε από εκτέλεση φάουλ, μίλησε η κλάση και η εμπειρία του Καντιμοίρη, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία). Αυτό συνέβη, διότι άπαντες έπαιξαν με πάθος, έβγαλαν ενέργεια και… τρέλα. Είναι ελάχιστες οι φορές που παίκτης του ΑΡΗ έχασε προσωπική μονομαχία εχθές από αντίπαλο. Όταν η μπάλα ήταν διεκδικίσημη είτε χαμηλά, είτε στον αέρα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην δεις δύο και τρεις φανέλες γύρω της, να προσπαθούν με ζήλο να την κερδίσουν.

Ο ΑΡΗΣ έβγαλε σε απόλυτο βαθμό εχθές το πνεύμα μαχητή που τον χαρακτηρίζει σαν ομάδα, γι’ αυτό και ο Δημήτρης Σπανός έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια και ανάλογο πρόσωπο περιμένει να δει και στις αναμετρήσεις που έπονται, με την προϋπόθεση αυτή η ορμή, να συνδυαστεί με την αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα.

Προτεινόμενα Άρθρα