Ο.Φ.Η.: Άμυνα που "ξεκλειδώνει" εύκολα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ προετοιμάζεται σε φουλ ρυθμούς για την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τον Ο.Φ.Η. και ένα από τα στοιχεία που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι "κίτρινοι", είναι η όχι και τόσο καλή αμυντική λειτουργία των Ηρακλειωτών.

Ο ΑΡΗΣ θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα και θα έχει την ευκαιρία να το πράξει την Κυριακή στην έδρα του με τον κόσμο στο πλευρό του. Ο Δημήτρης Σπανός έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και μία αδυναμία του αντιπάλου την οποία θέλει να “χτυπήσει”, είναι η άμυνα.

Στα επτά παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα οι Κρητικοί, μόλις σε δύο έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα (με Αναγέννηση Καρδίτσας και Τρίκαλα που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 και με τον Αιγινιακό που κέρδισαν με 6-0). Στα υπόλοιπα τέσσερα ματς, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει δεχτεί συνολικά 6 γκολ (2 από τον Εργοτέλη, 1 από τον Πανσερραϊκό, 1 από την Καλλιθέα και εσχάτως 2 από την Παναχαϊκή). Στο στρατόπεδο του ΑΡΗ γνωρίζουν αυτή την αδυναμία του αντιπάλου και οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού θα μπουν με ορμή από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, για να τελειώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα την υπόθεση νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα