Αναζητώντας βελτίωση και το πρώτο "διπλό"

από AllAboutARIS

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη προέρχεται από διαδοχικές ήττες σε Ελλάδα κι Ευρώπη και θέλει να βάλει ένα φρένο στο αρνητικό σερί, αρχής γενομένης από σήμερα, με μία νίκη επί της Ζιέλονα Γκόρα.

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται στην Πολωνία εκεί όπου σήμερα στις 19:30 θα αντιμετωπίσει την Ζιελόνα Γκόρα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Παναγιώτη Γιαννάκη δεν υπάρχουν, καθώς ο Κάιλ Γουίβερ προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του “Δράκου” για το αποψινό ματς (ο Αμερικάνος τραυματίστηκε στην δεξιά ποδοκνήμη στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, αλλά ξεπέρασε το τράυμα του δεν ήταν σοβαρό για να τον κρατήσει εκτός).

Οι “κίτρινοι” βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό 3 νίκες και 4 ήττες μέχρι στιγμής και πέρα από λόγους ψυχολογίας, θέλουν το θετικό αποτέλεσμα και για βαθμολογικούς λόγους. 

Από την πλευρά τους οι Πολωνοί, μετράνε 2 νίκες και πέντε ήττες στην διοργάνωση και… καίγονται για βαθμούς, προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Προτεινόμενα Άρθρα