Σαλάχ: "Να σπάσω όλα τα ρεκόρ με την Λίβερπουλ"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική "AS" και μίλησε για το μέλλον του με τη φανέλα της Λίβερπουλ ενώ αναφέρθηκε και στους Μέσι -Ρονάλντο.

“Είναι μία δύσκολη ερώτηση, αλλά τώρα μπορώ να πω ότι όλα είναι στα χέρια της ομάδας. Φυσικά θέλω να σπάσω ρεκόρ εδώ και να επαναλάβω όλα τα ρεκόρ της ομάδας. Όμως τα πάντα είναι στα χέρια της ομάδας”

Για το αν βλέπει τον εαυτό στην Ρεάλ ή στην Μπαρτσελόνα στο μέλλον: 

“Θεωρώ ότι η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα είναι δύο κορυφαίες ομάδες. Ποιος ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην κατάκτηση της Premier League και του Champions League με την Λίβερπουλ ξανά”.

Για τους Μέσι και Ρονάλντο:  “Είναι δύσκολο να πεις ποιος θα τους διαδεχθεί. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες, αλλά αυτό που έκαναν για το ποδόσφαιρο είναι απίθανο. Ναι, το όνομά σου μπορεί να αναφερθεί, αλλά θεωρώ ότι αυτό που έκαναν για το ποδόσφαιρο ήταν σπουδαίο”.

Για το αν θεωρεί τον εαυτό του έναν από τους καλύτερους: “Ναι φυσικά. Όταν κοιτάζω τι έχω κάνει στην καριέρα μου, θέλω να νιώθω ότι έχω πετύχει κάτι σημαντικό. Γι’ αυτό θέλω να δίνω το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και κάθε χρόνο για την ομάδα και τον εαυτό μου”.
 

Προτεινόμενα Άρθρα