Non-stop για το 5ο "διπλό"!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ματς με την ΑΕΚ παραμένει εκκρεμότητα για τον ΑΡΗ, όμως σήμερα ρίχνει τυπικά αυλαία στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος.

Η 13η αγωνιστική της Super League βρίσκει τους “κιτρινόμαυρους” στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (19:30, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2), στον απόηχο της μεγάλης νίκης επί του ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα. 

Το “τρίποντο” στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκη “έφερε” τον ΑΡΗ μόνο 2ο στη βαθμολογία, έχοντας την ευκαιρία να διατηρηθεί σίγουρα εκεί εφόσον κάμψει την αντίσταση του σημερινού του αντιπάλου. 

Το δικό του κίνητρο έχει και ο 7ος ΟΦΗ, ο οποίος υπό προϋποθέσεις μπορεί να ολοκληρώσει τον 1ο γύρο μέσα στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας και με ψυχολογία μετά το “διπλό” της περασμένης εβδομάδας μέσα στη Λάρισα.

ΑΡΗΣ: “Μέσα” ο Ρόουζ – Έμεινε Θεσσαλονίκη ο Κάτσε

Η επιστροφή του Γάλλου στόπερ ήταν το δεδομένο που είχε ο Άκης Μάντζιος από την αρχή της εβδομάδας, αφού εξέτισε κόντρα στον ΠΑΟΚ την ποινή της μίας αγωνιστικής που είχε. 

Αυτή την εβδομάδα βέβαια δεν έλειψαν τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής, με τον Έργκους Κάτσε να πέφτει “θύμα” θλάσης και να τίθεται νοκ-άουτ για το σημερινό παιχνίδι.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Sakic, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

ΟΦΗ: Ολα στη σκιά του Τσιλιανίδη

Η αποστολή των Κρητικών… είχε είδηση και αυτή αφορά την επιστροφή του Κοσμά Τσιλιανίδη έπειτα από περίπου 6,5 μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη την περσινή σεζόν.

Ο Γιώργος Σίμος έχει μία σημαντική απουσία, αυτή του Γιαννούλη. Εκτός έμεινε και ο Ουές.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης και Σουρνάκης.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

– 13η αγωνιστική Super League

– ΟΦΗ- ΑΡΗΣ(19:30)

ΓΗΠΕΔΟ: “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής), Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)
4ος: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα